Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratili ga

Dinamo želi igrača Crvene zvezde koji je godinama bio u Barceloni!

Ivajlo Petev
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
19.10.2016.
u 13:33

"Dinamo je pratio Davida na utakmici Makedonije i Škotske i tako ponovno istaknuo interes za njegovo dovođenje iz Zvezde"

Nakon dolaska Ivajla Peteva na klupu Dinama, čelnici kluba obećali su mu pojačanja u zimskom prijelaznom roku. Odlasci nekoliko važnih igrača, prije svega Pjace i Roga, pokazali su se nenadoknadivima, zagrebačkoj momčadi i aktualnom prvaku Hrvatske više ni titula u HNL-u nije zajamčena pa se mora pojačati.

Prema nekim informacijama iz Maksimira, čak pet pojačanja mogao bi dobiti pod bor Ivajlo Petev, a makedonski mediji otkrivaju da je na radaru David Babunski, veznjak Crvene zvezde.

"Dinamo je pratio Davida na utakmici Makedonije i Škotske i tako ponovno istaknuo interes za njegovo dovođenje iz Zvezde. Ugovor s prvakom Srbije ima još godinu i pol, ali ne igra često pa je moguće da se preseli u Zagreb" pišu makedonski mediji.

Babunski je bio u Barceloni, prošao kroz njihovu školu, a Zdravko Mamić pokušao ga je dovesti još 2014. godine, što je i sam Babunski potvrdio, a interes se, izgleda, obnovio. Ove sezone odigrao je tek četiri prvenstvene utakmice za Crvenu zvezdu, ali bez učinka. Nastupao je za sve uzraste makedonske reprezentacije, a za A selekciju skupio je osam nastupa.

Komentara 18

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
15:47 19.10.2016.

Olmo je također godinama bio u Barceloni pa ga se sad zapostavlja!! Hrpa trenerskih amatera a pravi strućnjaci su im pre skupi, utržili su 70 milijuna eura u 2-3 sezone što je pola MILIJARDE kuna!!! a ne mogu jedan milijun po sezoni platit pravog stručnjaka.

MA
Magnificus
13:52 19.10.2016.

znači igrač koji čak ni u zvezdi nije standardan i uglavnom je na klupi je odjednom pojačanje za dinamo?!? komedija....

MV
Mijat vrdoljak
16:27 19.10.2016.

Neigra za zvezdu a Dinamo zainteresiran nešto tu ne štima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije