Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALI TRANSFER

David de Gea i United gubitnici, Real Madrid prošao odlično

David de Gea
Press Association/Pixsell
01.09.2015.
u 14:35

- Real je odustao od žalbe! De Gea ostaje u Unitedu - objavili su engleski i španjolski mediji.

Real Madrid očito nije bio ozbiljan po pitanju Davida de Gee jer odustali su od žalbe i transfer vrijedan 30 milijuna eura, uz Keylora Navasa, i službeno je propao!

Dokumenti koje je Manchester United poslao zakasnili su 28 minuta, ali Englezi nisu ti koji su nešto krivo napravili jer poslali su sve na vrijeme Španjolskom udruženju prvoligaša. Zato su Madriđani i poslali žalbu Fifi i Udruženju kako bi riješili problem no na kraju se dogodio zaokret kojem se malo tko mogao nadati.

- Real je odustao od žalbe! De Gea ostaje u Unitedu - objavili su engleski i španjolski mediji.

Cijelo ljeto su u lovu na španjolskog vratara i već je sve bilo gotovo u jednom navratu, sad i drugom. Ali do posla nije došlo! Kao da se Real Madrid htio osvetiti De Gei za ono što im je priuštio tijekom ljeta. Iako je Manchester pristao na 30 milijuna eura i Navasa vrlo brzo, De Gea je želio da prije svega otiđe Iker Casillas. To se i dogodilo, potom se Real u svega 24 sata "domogao" Casille iz Espanyola i trebao je biti zamjena De Gei.

Zatim su stigle u Madrid glasine da će De Gea produljiti ugovor s Unitedom, koji ističe sljedećeg ljeta, i reagirali su brzo te mu ponudili godišnju plaću od pet milijuna eura. De Gea je navodno htio sedam. I dok je "natezanje" trajalo Keylor Navas se pokazao više nego dobrim vratarom, a uz to ima 28 godina, godišnja mu je plaća "samo" tri milijuna i u životnoj je formi.

Istovremeno, Sergio Romero se pokazao kao odlično rješenje za vrata Manchester Uniteda i Louis van Gaal poslao je De Geu na tribinu te mu nije davao priliku braniti, smatrao ga je bivšim. Teško je očekivati da će se nešto sad promijeniti.

Jedini koji na kraju dobiva jest Real jer uštedjeli su minimalno 50 milijuna eura bez bonusa na plaću De Gei i zadržali odličnog vratara. Vratar pak gubi jer ga vjerojatno čeka godina dana bez ozbiljnih utakmica, a United će ga se riješiti besplatno jer na zimu nitko neće htjeti plaćati ništa kad zna da samo šest mjeseci kasnije mogu doći do De Gee besplatno.

Rješenje koje se nameće samo po sebi jest da Van Gaal i De Gea sjednu za stol, zakopaju ratnu sjekiru, vratar potpiše novi ugovor i potom ga prodaju sljedeće ljeto nakon Europskog prvenstva. Ako ga baš moraju prodati...

>> Manchester i Real udružili snage, napravit će žestok pritisak na Fifu

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:52 01.09.2015.

najveći dobitnik je De Gea. Ak se ne varam, na ljeto je slobodan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije