Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiks Milana

Cagliari 'unakazio' Inter u Milanu, Kovačiću 90 minuta

Mateo Kovačić
John Walton/Press Association/PIXSELL
28.09.2014.
u 17:04

Italija, 5. kolo: Sassuolo - Napoli 0:1, Cesena - Milan 1:1, Chievo - Empoli 1:1, Inter - Cagliari 1:4, Torino - Fiorentina 1:1.

Nogometaši Intera u petom su kolu talijanske Serie A teško poraženi na domaćem terenu. Bolji od njih bio je Cagliari koji je slavio s visokih 4:1.

Gosti su bili bolji tijekom cijelog susreta, pred golom milanske momčadi cijelo su vrijeme radili što su htjeli, a posebno su bolji bili nakon isključenja Nagatoma koji je od 25. do 27. minute dobio dva žuta kartona. 

Sau je doveo goste u vodstvo u desetoj minuti, a osam minuta kasnije izjednačio je Osvaldo. Do kraja prvog dijela Albin Ekdal postigao je hat-trick. Dodajmo da je Handanović u 43. još i obranio jedanaesterac Cossuu, a kazneni udarac skrivio je Nemanja Vidić.

Mateo Kovačić igrao je svih 90 minuta, trudio se, ali nije bio previše učinkovit. Torino i Fiorentina odigrali su 1:1, Milan Badelj za goste je igrao do 63. minute. Isti rezultati bili su i na utakmicama Cesene i Milana te Chieva i Empolija. Napoli je ranije u gostima pobijedio Sassuolo 1:0.

Italija, 5. kolo: Sassuolo - Napoli 0:1, Cesena - Milan 1:1, Chievo - Empoli 1:1, Inter - Cagliari 1:4, Torino - Fiorentina 1:1.

Poredak: Juventus 15, Roma 15, Udinese (-1) 9, Inter 8...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije