Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOYSI OGORČENI

'Ovo nije padalo na pamet ni komunistima ni Canjugi!'

BBB
Foto: Borna Filić/PIXSELL
04.05.2014.
u 08:36

"Isprike gostima iz Švedske, ali, eto, osjetili su zajedno s nama što gazda hrvatskog nogometa radi u interesu svoje obitelji"

Na jučerašnjoj utakmici Dinama i Slaven Belupa Maksimir je bio sablasno prazan. Osim što je općenito bilo malo onih koji su se i po kiši odvažili otići na utakmicu, pred sam početak tribinu su napustili Bad Blue Boysi.

Na taj potez odlučili su se nakon što je službeni spiker zamolio gledatelje da sjednu na mjesta koja im pišu na ulaznicama. Naravno, ne bi to bio takav problem da to nije bilo zatraženo samo od gledatelja na istočnoj tribini. Onima kojima nije jasno zbog čega je taj događaj izazvao takav revolt kod BBB-a moraju znati da već mjesecima za one koji dolaze na istočnu tribinu vrijede sasvim druga pravila nego za sve ostale...

Boysi su nakon odlaska s tribine nastavili navijati ispod tribine, a o ovom događaju na Facebooku se kratko oglasila inicijativa "Zajedno za Dinamo".

"I tako smo dočekali ono što na pamet nije palo ni komunistima ni Canjugi...zabranjeno okupljanje i navijanje na našem stadionu. Isprike gostima iz Švedske, ali, eto, osjetili su zajedno s nama što gazda hrvatskog nogometa radi u interesu svoje obitelji", piše "Zajedno za Dinamo".

>>Kako (ne) ući na Maksimir

>>BBB-i napustili Maksimir nakon ove poruke službenog spikera

Komentara 81

JO
jolly
09:25 04.05.2014.

Stvarno je grozna ta uprava. Zamoliti ljude da sjednu na svoje mjesto. Kako su se samo usudili i to u državi gdje svatko može raditi što hoće (ako je dobar s premjerom).

Avatar MarkoHR
MarkoHR
09:48 04.05.2014.

Ako bi Dinamo ovih dana igrao finale Lige prvaka, i vodio bi 4-0, uvjeti igre bili bi na granici regularnosti zbog količine pirotehnike, topovskih udar, baklji i dima. To uopće nisu navijači, niti ih nogomet zanima. Radi se o aktivistimatima koji sa sportom veze nemaju

DO
dodotatino
09:46 04.05.2014.

Mora se priznati da imaju i lukavih poteza. Jedan od njih je dolazak na Istočnu Tako su izgurali onaj miroljubivi i neutralni korpus navijača i sada ispada da je samo Zapadna tribina kao navodna podrška Mamiću. Neka se vrate na Sjever, neka povećaju broj pripadnika i posjeta iz svojih redova na utakmicama. Ne samo da se smanjio broj navijača na utakmicama nego se vidi da niti BBB i ZZD na utakmicama nisu brojni kao nekad. Da li će odlaskom Mamića preko noći Maksimir biti pun. Odgovorite mi iz ZZD da li moj sin od 5 godina ima pravo glasa kao član (3 godine) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije