Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR PRAZAN

BBB-i napustili Maksimir nakon ove poruke službenog spikera

Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.05.2014.
u 16:28

BBB-i su se smjestili na Istok, a onda je službeni spiker preko razglasa od njih zatražio da sjednu na mjesta koja pišu na njihovim ulaznicama. Umjesto na numerirana mjesta, Boysi su odlučili napustiti maksimirsku tribinu.

Na Maksimiru se na utakmici Dinama i Slavena Belupa u 34. kolu Prve HNL sakupilo oko 1000 navijača, a vjerojatno bi bila koja stotina više da prije prvog sučevog zvižduka s istočne tribine nisu otišli Bad Blue Boysi.

Razlog? BBB-i su se smjestili na Istok, a onda je službeni spiker preko razglasa od njih zatražio da sjednu na mjesta koja pišu na njihovim ulaznicama. Umjesto na numerirana mjesta, Boysi su odlučili napustiti maksimirsku tribinu.

Zanimljivo, taj spiker istu stvar nije zatražio od navijača na zapadnoj i sjevernoj tribini.

Ali time je 'spašena' utakmica jer nije bilo onih koji bi svojim ustaljenim povicima 'Mamiću cigane' i 'HNS pederi' doveli u pitanje završetak. Podsjetimo, HNS je prošli tjedan izdao strogi naputak klubovima da u slučaju takvih povika sudac prekida utakmicu.

- Nismo sretni što su napustili tribinu. Ova situacija nikome ne odgovara, bilo bi dobro sjesti za stol, razgovarati i pokušati se dogovoriti - kažu u Dinamu.

>> Boysi:Ovo nije padalo na pamet ni komunistima ni Canjugi!

>> Sjajni Soudani s tri gola na praznom Maksimiru srušio Slaven Belupo

Ključne riječi

Komentara 73

AN
ANM
18:02 03.05.2014.

Nisam znao al ršnjaci BBB-ovaca kažu BudaleBezBudućnosti!

ZI
zidine
17:34 03.05.2014.

ja sam bio na tekmi. oni su otišli jer ih je bilo samo pedesetak. inače spiker prije svake utakmice daje istu najavu samo kad ih je više ne slušaju. baš ćemo vidjeti hoće li protiv rijeke napustiti stadion.

Avatar antuntun55
antuntun55
17:09 03.05.2014.

neka se i ne vraćaju...falit će samo Jovanoviću i jugofilnim novinarima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije