Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Messi protestira

Antić: Messi se namjerno ne trudi!

Lionel Messi
Foto: Reuters (Ilustracija)
15.04.2014.
u 15:30

Bivši trener Barcelone, Radomir Antić, smatra da se jedan od najboljih nogometaša katalonske ekipe, Lionel Messi, slabo trudi na utakmicama jer je nezadovoljan zbog pozicije u momčadi.

Barcelona je u četvrtfinalu završila natjecanje u Ligi prvaka, ukupnim porazom 2:1 od Atletica.

Jedan od mogućih razloga ispadanja je i to što je Messi u tom susretu pretrčao svega 6.8 kilometara, što je samo kilometar i pol više od od svog vratara Pinta! Takvim nastupom dobio je kritike od većine stručnjaka, ali i promatrača i navijača.

Antiću je trenutna situacija poslužila kao usporedba s onom iz sezone 1999/2000, kada je trener bio Louis van Gaal, a ključni stup momčadi Rivaldo.

- Messi nije trčao jer mu je trener Gerardo Martino rekao da igra na krilnoj poziciji. To je bio njegov način da kaže: "Ako želiš da igram na krilu, ovako ću igrati." Jasno je da Barcelona ima veliki problem kako da uklopi Messija, Neymara i Andresa Iniestu u ekipu - rekao je Antić za Goal.com.

Tvrdi da je njegovo nezalaganje bio vrsta svojevrsnog protesta

-Najbolji igrači ne čine uvijek i najbolju momčad, mislim da je to Barcelonin problem, nadovezao se Antić. 

 

 

>>Messi misli da su ljudi idioti

Komentara 3

IS
istinaisamoistina
16:03 15.04.2014.

Obicni cmizdravac.

Avatar Zizou10
Zizou10
19:59 15.04.2014.

razmažena zvijezda. Treba ga prodati u č budejovice pa da vidimo kako će igrati

Avatar x-y
x-y
13:14 19.04.2014.

joooj kad tako dodje neki trener Saban, koji nema bas puno blage veze pa izmislja toplu vodu,i lijeci neke svoje komplekse nad igracima... Mesi mora da ima potpunu slobodu u igri, i moze da radi sto god hoce..takvi igraci morajuu uvijek imati poseban status u ekipi.. Uostalom, covjek je osvojio ( samo sa njegovom zaslugom) sa Barcelonom sve sto se osvojiti moze i vise puta proglasavan najboljim igracem svijeta. Vise je on zaduzio Barcelonu, i da odigra sljedecih pet sezona lose, trebali bi da ga postuju kao nikog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije