Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo su rješenja

Stalno ste umorni? Pročitajte 8 razloga zašto vas tijelo izdaje

umor, trčanje
Foto: Thinkstock
1/2
05.10.2014.
u 16:45

Postoje trenuci kada ste toliko umorni, no ne znate zašto. Donosimo vam najčešće uzroke i kako obrnuti ciklus u svoju korist

Ostali ste sinoć kasno budni jer ste gledali omiljenu seriju? Ujutro se morate rano probuditi i sve što će vam pomoći je šalica kave. Uzrok umora tih dana potpuno je jasan, no postoje i oni trenuci kada ste toliko umorni, no ne znate zašto.

Otkrivanje uzroka može biti intrigantno, no misterij može biti riješen. Donosimo vam 8 najčešćih uzroka umora te kako povećati energiju.

>>Alarmirajući znakovi nakon kojih morate provjeriti vrijednosti štitnjače

>>8 znakova i simptoma koju upućuju na poremećaj spavanja

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar gecdra
gecdra
21:21 05.10.2014.

Vidim samo 2 razloga i to u ovoj zelenoj maici.

TH
than
19:39 05.10.2014.

I nedostaje 9ti, moguca bolest jetre...

PU
pulizg
18:06 05.10.2014.

a di da procitam??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije