Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarno

Doniraj knjigu za Gunju i zagrli Miss Hrvatske

18.09.2014., Split - U Dioklecijanovim podrumima odrzan je izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta 2014. Pobjednica izbora je Antonija Gogic, prva pratilja Ivana Mandaric, druga pratilja je Hana Basic a miss fotogenicnosti je Antonija Ankovic. Photo: Tino Jur
Tino Jurić/Pixsell
29.10.2014.
u 10:00

Akcija je zakazana za 15. studeni, a svi zainteresirani mogu i otkupiti neke od doniranih knjiga i tako pomoći novčano

Hrvatska kandidatkinja na izboru za Miss svijeta, dvadesettrogodišnja Zagrepčanka Antonija Gogić, zaštitno je lice akcije „Zagrljaj za knjigu" koja se održava u Avenue Mallu.

Naime, Antonija, koja se ovih dana u užurbano priprema za odlazak na natjecanje u London, nositeljica je projekta kojim se namjerava obnoviti knjižni fond biblioteke u Gunji posve uništen u poplavama u svibnju. Ispred knjižare Algoritam u Avenue Mallu Antonija će 15. studenog zagrljajem zahvaliti za svaku poklonjenu knjigu koju građani donesu kako bi pomogli stanovnicima Gunje da obnove fond svoje knjižnice.

Osim što će se prikupljati knjige, dio doniranih naslova moći će se na licu mjesta i otkupiti kako bi se prikupio i novac kojim će se nabaviti što zanimljiviji naslovi.

Uz to Antonija je, birajući darove koje nosi djevojkama iz cijelog svijeta s kojima će se natjecati, odlučila posjetiti bjelovarsku socijalnu zadrugu. Tamo će joj, kako bi u London ponijela originalne darove, žene okupljene u zadruzi pripremiti unikatne anđele rađene od kukuruzne komušine.

Podsjetimo, riječ je o nagrađenom hrvatskom suveniru izrađenom na tradicionalni način, a ovako će obići svijet.

>>Lejla Filipović otvorila butik: Strašili su nas da sad baš i nije vrijeme za biznis

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije