Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko priznanje

Doktor Nikola Milojević proglašen vodećim stručnjakom za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji

nikola milojević
Foto: PR FOTO
1/4
12.02.2015.
u 14:36

Poznatog hrvatskog estetskog liječnika Nikolu Milojevića prestižni engleski magazin Tatler uvrstio je na svoju listu top estetskih liječnika u Ujedinjenom Kraljevstvu

Poznatog hrvatskog estetskog liječnika Nikolu Milojevića prestižni engleski magazin Tatler uvrstio je na svoju listu top estetskih liječnika u Ujedinjenom Kraljevstvu. U ovom posebnom prilogu o ljepoti koji izlazi svake godine, dr. Milojević proglašen je vodećim stručnjakom za tretmane dermalnih filera za podočnjake i pomlađivanje botoxom. Doktor Nikola Milojević ovo priznanje ostvario je upravo kombinirajući dugogodišnje metode s vlastitim prepoznatljivim potpisom za revolucionaran pristup u estetskoj medicini. Upravo to čini ga jednim od najboljih estetskih doktora u Europi.

Doktor Nikola Milojević niz godina vodi iznimno uspješne klinike u Zagrebu i Londonu. Poznat je njegov rad na poboljšanju različitih tretmana ljepote zahvaljujući kojem je postao prvi estetski stručnjak koji je uveo botoks protiv znojenja, liposukciju ultrazvučnim valovima i mnoštvo drugih zahvata. Predanost poslu i kontinuiran razvoj dr. Milojevića doveo je na sam vrh u estetskoj medicini.

– Sretan sam i počašćen ovim velikim priznanjem koje za mene ima posebno značenje. Nakon mnogo godina rada u praksi u Engleskoj i Hrvatskoj sretan sam što je moj rad i rad mojih klinika prepoznat i uvršten na ovu cijenjenu listu – izjavio je dr. Nikola Milojević.

Poliklinike dr. Nikole Milojevića jedne su od najuspješnijih estetskih klinika u Hrvatskoj i Engleskoj upravo zbog korištenja najnovijih tehnologija i noviteta iz područja estetske medicine koje je uveo upravo dr. Milojević.

Foto: PR FOTO

>>Dr. Nikola Milojević londonski kralj botoxa uljepšavat će Zagrepčanke

Komentara 2

DP
Dule Pacoov
15:48 12.02.2015.

Bravo Dr Milojevicu,ponosu Hrvata i Hrvatica,i ostalih gradjana i gradjanjki RH.

OP
openheimer2
15:06 12.02.2015.

meni je moj plastičar rekel da imam tak klasiku lice da ne treba niš dorađivat i držim se toga i pod stare dane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije