Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udobne i trendi

TOP 13 savršenih gležnjača na petu

Gležnjače
Foto: Diesel
1/4
12.11.2014.
u 21:30

S modelima koje smo odabrali u prebogatoj aktualnoj ponudi nećete žrtvovati udobnost, a istovremeno će izgledati sjajno

Tražite li tople konkretne čizme koje ćete narednih mjeseci moći nositi u dnevnim i večernjim varijantama, gležnjače sa stabilnom petom pravi su izbor.

Svaki će styling učiniti zanimljivijim nego one ravne, uspješno će odraditi svoj osnovni zadatak – vizualno će izdužiti nogu, a ovisno o modelu izbalansirat će i cjelokupni look.

S modelima koje smo odabrali u prebogatoj aktualnoj ponudi nećete žrtvovati udobnost, a istovremeno će izgledati sjajno. Šarolik izbor omogućit će vam da odaberete model koji ćete nositi na posao, u kino, na kavu, a sjajno će se uklopiti i u izlazak jer su zbog robusne pete idealne za hodanje i nešto duže stajanje. Crne, smeđe, šljokice, leopard ili suptilan kroko uzorak samo su neki od omiljenih detalja na gležnjačama na petu. TOP 13 gležnjača izabrali su na portalu Fashion.hr.

Chinese Laudry (999kn), ShoeBeDo

Foto: ShoeBeDo

Diesel (2.100kn)

Foto: Diesel

Diesel (2.025kn)

Foto: Diesel

Reserved (379kn)

Foto: Reserved

Sve gležnjače pogledajte na portalu Fashion.hr

>>Suknje u boji crvenog vina apsolutni su hit sezone

>>TOP 13 najljepših crvenih cipela sezone

>>TOP 5 crnih kožnih torbi za svaki ženski stil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije