Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jer, volimo cipele

Novosti u Deichmannu: Pogledajte što ćemo nositi ovog proljeća

Deichmann
Foto: Mario Poje
1/22
09.04.2014.
u 17:30

Balerinke za lagane šetnje, mokasine kad želimo kombinirati udobnost i ljepotu, čizmice, visoke pete, sandale....

Priupitate li nepoznatu djevojku na cesti može li žena imati previše cipela, okladit ćemo se da će odgovoriti "Naravno da ne može".

Prave cipele odmah će nam popraviti raspoloženje te odjevnu kombinaciju iz dnevne pretvoriti u večernju, a svaka prilika zahtijeva - svoje.

Balerinke za lagane šetnje, mokasine kad želimo kombinirati udobnost i ljepotu, čizmice, visoke pete, sandale....

Foto: Mario Poje

O tome koliko Hrvatice vole (kupovati) cipele svjedoči i podatak da je samo u Deichmannu lani prodano 1,5 milijuna pari obuće. Kompanija je 2013. proslavila i 100. godišnjicu, a novo stoljeće najavljuju kampanjom pod sloganom "Jer volimo cipele".

Što su pripremili za novu sezonu proljeće i ljeto 2014. Deichmann Hrvatska predstavio je modnom revijom u Zagrebu. Ponuda je bogata, a ono što se nama najviše sviđa jest omjer cijene i kvalitete.

Ljetne čizme imaju prozračne rupice ili su obogaćene trenutačno jako popularnim "cut-out" detaljima, sa zakovicma i ukrasima. Vrlo su elegantne i efektne.

Foto: Mario Poje

Balerinke su nezaobilazne, a dolaze u svim bojama, no ove sezone luduje se za - mokasinama. Posebno su nam se svidjele one kariranog uzorka te par išaran crno-bijelim uzorkom.

Foto: Mario Poje

Miksanje crne i bijele na obući i modnim dodatcima u Deichmannu se proteže kroz cijelu kolekciju.

Pozdravljamo crne modele čizmica, sandala i cipela s punom petom otvorenih prstiju!

Foto: Mario Poje

>>Pin-up je opet u modi! Sve dame koje vole ženstvene modele napokon dolaze na svoje

>>Poznate Hrvatice 'poludjele' za cipelama od 5000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije