Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Povratak kući s lentom Miss simpatičnosti

paula čaić
07.05.2016.
u 21:14

Prijavila se iz znatiželje, a kući se vratila s dvije lente- kao prva pratilja i Miss simpatičnosti. U budućnosti se vidi u Vukovaru

Na nedavni izbor za Miss Universe Hrvatske 2016. Vukovarka Paula Čaić (18) javila se iz znatiželje, ali se zato kući vratila s lentama Miss simpatičnosti i prve pratilje Miss Universe Hrvatske.

– Bilo je to nezaboravno iskustvo za mene tijekom kojega sam puno toga naučila, ali i stekla brojne prijatelje. Posebno mi je drago što sam ostvarila ovako velik uspjeh i tako promovirala svoj grad – rekla je Paula Čaić, maturantica Ekonomske škole Vukovar.

Na izbor za Miss Universe, kazala je, prijavila se kako bi razbila stereotipe da osobe iz malih gradova ne mogu ostvariti velik rezultat. Tijekom izbora cijelo je vrijeme imala podršku roditelja i prijatelja, ali i, ističe, golemu podršku cijeloga grada. Prisjetila se i kako su se roditelji iznenadili kada im je rekla da se želi prijaviti na natjecanje za Miss, no odmah je naišla na podršku. Međutim, vrlo brzo se cijela priča počela odvijati nekim svojim tijekom pa su uslijedili i prvi rezultati.

Vrhunac je bio na izboru za Miss gdje je u konkurenciji djevojaka iz cijele Hrvatske ponijela dvije lente. Kaže i kako su natjecanju prethodile sedmodnevne pripreme u Zagrebu i Splitu. Za sebe Paula Čaić kako je obična mlada djevojka, da je svestrana te da voli istraživati. Škola joj je na prvom mjestu, a kako voli crtati, u budućnosti se vidi u poslu modne dizajnerice.

– U budućnosti se vidim u Vukovaru, gradu koji ima veliku i burnu prošlost, ali i isto tako veliku sadašnjost i budućnost. Želim svojim kreacijama i idejama doprinijeti budućnosti Vukovara i Hrvatske i tako pokazati da ljudi u Hrvatskoj mogu ostati i biti uspješni, da ne moraju odlaziti i tražiti nešto dalje – rekla je Paula.

>>Od Roberta de Nira do Steven Tylera: svjetski celebrityji s našim ljepoticama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije