Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alma Fashion

Haljina naglašava obline, tunika optički sužava bokove, a suknja savršeno prekriva bokove

Alma Fashion
Foto: Nikola Zoko
1/16
02.04.2015.
u 12:35

Kad sam počela stvarati vlastiti modni brend Alma fashion razvila sam priču o 16 odjevnih modela koji različitim igrama u krojenju i konstrukciji savršeno odgovaraju svim tipovima građe tijela, kaže Alma Premerl Zoko

Haljina koja naglašava obline, tunika koja optički sužava bokove, suknja koja savršeno prekriva bokove i naglašava struk, hlače koje oblikuju stražnjicu... Sve su to modeli koji i ove sezone čine modnu liniju ALMA fashion koju potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

U fokusu su haljine- različitih krojeva i stilova koje svaka zasebno odlično pristaju različitim građama tijela (kruški, jabuci, pješčanom satu), a lijepo se kombiniraju uz sakoe asimetričnih krajeva. Za ljubiteljice suknji Alma savjetuje asimetričnu suknju punog kruga, balon suknju i klasičnu ravnu suknju koje, ovisno o građi tijela, lijepo prekrivaju ili naglašavaju donji dio tijela.

Uz suknje hit ovog proljeća su i 'jabuka' hlače koje u svojim naborima prekrivaju ili naglašavaju obline-ovisno o tome kako ih nosite i kombinirate.

Proljeće 2015 u znaku je tamno plave boje koja je zamijenila crnu, a koja se lijepo kombinira s ostalim plavim nijansama, crvenom i nezaobilaznim nijansama zelene.

Tkanine su prirodne, ugodne za nošenje, a kolekcija je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

- Oduvijek savjetujem isto - odabir odjevnih kombinacija koje su u skladu s nama, našim tijelom, bontonom odijevanja, u kojima će se svaka žena osjećati ugodno i sigurno. Kad sam počela stvarati vlastiti modni brend Alma fashion razvila sam priču o 16 odjevnih modela koji različitim igrama u krojenju i konstrukciji savršeno odgovaraju svim tipovima građe tijela. Ukoliko niste sigurne, prepustite se i potražite na odjeći oznaku koja otkriva je li haljina za jabuku ili krušku... Isto tako pazim na odabir tkanina- moraju biti prirodne i ugodne za nošenje kako bi tijekom cijelog dana bile u skladu sa zakonima tijela, pojasnila je Alma Premerl Zoko.

Foto: Nikola Zoko

>>Svi su ludi za balerinkama! Otkrijte kako izabrati najbolje i na što ih nositi

>>Birate li uvijek pogrešnu frizuru? Evo kakvu biste boju trebali imati prema obliku glave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije