Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

I-GLE najavljuju geometrijski ženstveni chic

I-GLE (1)
Foto: I-GLE
1/5
PR
Autor
PR članak
05.03.2013.
u 14:40

Samostalna revija modnog dvojca I-GLE 14. ožujka u sklopu Perwoll FASHION.HR-a

Slavni domaći modni dvojac I-GLE predstavit će svoju najnoviju prêt-à-porter kolekciju za sezonu jesen/zima 2013./2014. na samostalnoj reviji u sklopu ovogodišnjeg Perwoll FASHION.HR-a. Modna revija Studija I-GLE, u suradnji s poznatim make-up brandom Illamasqua, održat će se u četvrtak, 14. ožujka u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, s početkom u 19:30 sati.

Predstojeća revija bit će prva samostalna koju će I-GLE prikazati nakon pune dvije godine, a obećava nove modne ideje i eksperimente, no ne bez provjere dosljednosti prepoznatljivom identitetu. Kolekciju za sezonu jesen/zima 2013./2014. u najvećoj mjeri definirat će fascinacija geometrijskim oblicima, a upravo su njihova preciznost, jednostavnost i ljepota inspirirale novi modni poduhvat dizajnerica Studija I-GLE, Martine Vrdoljak Ranilović i Nataše Mihaljčišin, kako bi ih transferirale u trodimenzionalni oblik te na taj način prevele na jezik mode i animirale u odjevnom smislu.

 “U nekim momentima se odabrani oblik pojavljuje kao likovna komponenta, no najčešće se skriva u  konstrukciji modela suptilno određujući njegovu formu. Prorezi i otvori u pravilnim i nepravilnim rasterima funkcioniraju kao šarmantna igra svjetla i sjene koja omekšava siluetu i daje joj neočekivani ženstveni chic!” – otkrila je o novoj kolekciji Nataša Mihaljčišin (I-GLE).

Studio I-GLE djeluje od 1997. godine, a nastao je zajedničkom inicijativom i udruživanjem dvije etablirane modne dizajnerice - Martine Vrdoljak Ranilović i Nataše Mihaljčišin. Modno razmišljanje Studija I-GLE karakterizira autonoman i promišljen odgovor na osnovne nužnosti i zahtjeve fenomena mode u svim njegovim aspektima, zbog čeka su I-GLE u Hrvatskoj, ali i izvan nje, stekle kultni status.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?