Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alma fashion

Evo kako je Alma Premerl Zoko 'odjenula' misicu Ivanu Ergić. Prepoznajete li je?

Ivana Ergić
Foto: Nikola Zoko
1/23
02.04.2014.
u 08:10

Riječ je o jedinstvenoj modnoj priči ispričanoj kroz 16 temeljnih modela koji se uz sitne korekcije u krojenju pretvaraju u zanimljiva rješenja koja pristaju svim oblicima građe tijela.

Na zagrebačkom Gornjem gradu snimljena je kampanja za aktualnu modnu sezonu modnog brenda Alma fashion iza koje već dvije pune sezone stoji modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

Riječ je o jedinstvenoj modnoj priči ispričanoj kroz 16 temeljnih modela koji se uz sitne korekcije u krojenju pretvaraju u zanimljiva rješenja koja pristaju svim oblicima građe tijela. U glavnoj se ulozi našla nekadašnja Miss Hrvatske Ivana Ergić koja se transformirala u nekoliko tipova žena pred fotografskim objektivom Nikole Zoko.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Make up potpisuje Catrice, frizuru studio za uljepšavanje Marcela, nakit je rad dizajnerice Ivane Zoko, a hulahopke s potpisom modnog brenda Pompea.

Kako izgleda sezona proljeće/ljeto 2014?

U fokusu su dva modela hlača- za uske bokove i izražajan trbuščić (tip jabuka), široke bokove i naglašenu stražnjicu (tip kruška), zanimljive suknje koje svojim dodatcima prekrivaju ili naglašavaju obline, tunike koje svojom funkcionalnošću postaju 2 u 1 majice (nose se na dva načina), sakoi, koji svoji asimetrijama savršeno prikrivaju i stvaraju dekolte i bokove.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Uz bazne komade tu su i haljine- naoko klasične, bez rukava koje se kombiniraju uz kratke jakne ili uz sakoe koje krase volani. Kao i prošle godine, Alma svoju modnu priču boji u plavo kao šik boju ljeta, ali i obogaćuje tamno zelenom, sivo plavom i nježno ružičastom.

Tkanine: lan, pomalo zaboravljen rips, viskoza, svila…

- U modi je sve izmišljeno, pa je od svega potrebno uzeti ono najbolje! Kao dugogodišnja modna savjetnica shvatila sam koji su najosnovniji problemi odijevanja žena različitih zanimanja, dobi i tipova građe pa sam prije svega, dobrim krojevima, stvorila kvalitetne temelje za vlastiti dizajn. Tako su hlače s mojim potpisom dovoljno duboke, suknje u funkciji tijela, tunike praktične, a haljine nosive na barem (dva) načina. Uz to, pazim na odabir tkanina i boje koje se kombiniranjem lako mogu prilagoditi različitim bojama puti. Da sam uspjela svjedoči sve više zadovoljnih žena koje s nestrpljenjem očekuju svaki novi model' - rekla je Alma o svojoj kolekciji.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

>>'Ključne greške u odijevanju – navike, želja za trendom i borba s godinama'

>>Ovo su odjevni predmeti koje obavezno morate imati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije