Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.01.2012. u 12:00

Posve usklađen s ritmom rada u pravosuđu gdje se čeka na sve, a posebno na presude i po desetak godina, ministar Miljenić zakasnio je na svoju prvu konferenciju za novinare punih 48 minuta.

Orsat Miljenić, novi ministar pravosuđa, u svom prvom nastupu pokazao je kako je prava osoba za ovaj važan resor. Posve usklađen s ritmom rada u pravosuđu gdje se čeka na sve, a posebno na presude i po desetak godina, ministar Miljenić zakasnio je na svoju prvu konferenciju za novinare punih 48 minuta. Pristojno se ispričao, ali i odbio obećati da se to neće ponovno dogoditi. Miljenić zaslužuje svaku pohvalu jer ne samo da je “uhvatio ritam” našeg pravosuđa nego i odbija nuditi lažna obećanja.

Tko se to tamo bavi 
financijama HDZ-a

Ivan Domagoj Milošević žali se da mu je oduzeto vođenje stranačkih financija što su iz HDZ-a žurno demantirali navodeći da se financijama već 20 godina bavi samo Glavno tajništvo HDZ-a. I istražitelji Uskoka.

Tko će uglazbiti Tuđmanovu pjesmu - Volim biti i mniti

Franjo Tuđman, prvi hrvatski predsjednik, našao se ovih dana na udaru jalnuša i drugih diletanata koji su se uhvatili analiziranja njegove pjesme iz kolovoza 1984. “Biti i mniti svemiropolisno”. Kritičarski mutikaše i smutljivci zamjeraju Tuđmanu da je pisao u kreativnom grču, nevješto, da mu je pjesma svekoliko ništa, smeće i da od njenog čitanja boli glava. Jalove su to isprike za nerazumijevanje dubokih misli kao što ona izražena u stihu “samobitnost u sveopćosti samoizvjesnost jastva neprijeporna”. Dobro sad, treba biti iskren i priznati da Tuđmanove pjesme nisu prikladne za uglazbljivanje i slanje na Eurosong, ali nisam siguran da se uskoro neki Vuco neće odvažiti i glasno zapjevati “volim biti i mniti”. Svemiropolisno, razumije se. Argh.

Komentara 9

DO
doktorica
14:37 14.01.2012.

Orsat Miljenić, novi ministar pravosuđa,.......još nije ni zasjeo,a već pokazuje indolenciju i lijenost,neodgovornost i neučinkovitost,pa zar sa takovima idemo u EU,tamo bi mogao biti jedino pisar....

OS
osica
20:13 14.01.2012.

pravosuđe - \"tresla se brda rodio se miš - jedva uz trudove iz EU\"

AR
ariesrevelator
12:21 14.01.2012.

“samobitnost u sveopćosti samoizvjesnost jastva neprijeporna”. Egocentrija, pa još bez podloge par excellance. Samobitnost, pa još samoizvjesna, u nesumnjivom jastvu. Neprijepornom, izvan diskusije, samosagledavanja, samokritike. Mnogo malih tuđmana još tuda jaši. I ima prostora i za njih, ukoliko se ne krenu nametati; pogrešno je s indignacijom okretati glavu; takvi od nas neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?