Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tulum svih tuluma - Zvijezde Hit Recordsa

Tony-Cetinsk
Foto: Marko Jurinec/Pixsell
1/6
PR
Autor
PR članak
09.12.2010.
u 16:21

Darujemo 5x2 ulaznice za Zvijezde Hit Recordsa u Domu sportova, 20. 12. u 20.30 sati

Zašto tulum svih tuluma?

„Zvijezde Hit Recordsa“ već tradicionalno okupljaju najveća glazbena imena regije koja su, iako pretrpanih rasporeda, odlučila s diskografskom kućom Hit Records proslaviti sedmi rođendan te svojim obožavateljima darovati tulum svih tuluma i to treću godinu zaredom u dvorani Doma sportova s početkom u 20.30!

Tony Cetinski, Halid Bešlić, Jole, Neda Ukraden, Zlatko Pejaković, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Saša Matić, Kaliopi, Baruni, Hari Mata Hari, Lana, ET, Magazin, Ivan Žak, Legende, Enes Begović, Leo i Teška industrija.

Tulum je kao i svake godine humanitarnog karaktera jer zvijezde Hit Recordsa ne zaboravljaju one kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine odlučili smo pomoći malenome Stefanu Baltiću iz Gline koji je obolio od malignog tumora. Četrnaestogodišnji Stefan hrabro se bori protiv opake bolesti, ali potrebna mu je i vaša pomoć, jer je obitelj u teškoj financijskoj situaciji. Samohrana nezaposlena majka, obitelj se uzdržava od vlastitog seoskog imanja i dječjeg doplatka, žive vrlo skromno, bez vodovoda.

Uz Stefana i majku, u obitelji su tri mlađe sestre, baka i djed. Obitelj nema novca za iznimno skupe lijekove i putne troškove koje jako teško pokrivaju.

I vi možete sitnom gestom pomoći Stefanu koja njemu znači više od ičega.
Diskografska kuća Hit Records u suradnji s digitalnom agencijom Hi-tech oformila je broj telefona  na koji možete slati poruke potpore, a sav prihod od poruka bit će doniran na račun maloga Stefana!
Odvojite malo novca, koji vama  možda i ne znači mnogo, a malenome Stefanu jako puno!

Broj na koji možete slati poruke podrške Stefanu jest:
67357

Cijena je poruke 6,10 kuna s PDV-om, a sav prihod od poruka bit će uplaćen na Stefanov račun.

Novac možete donirati i na žiro-račun:

Stefan Baltić
OTP banka 2407000-3102973357

Ulaznicu za „Zvijezde Hit Recordsa“ možete nabaviti na sljedećim mjestima:

CD shop Hit Records (Preradovićeva 12), Integral pothodnik, Mozaik knjiga (City Centar One i Garden Mall), Avenue Mall, Sport Billy, Cro Pub, Roko & Akademija, Vikend planer, kafić Trešnja (Okićka ulica), Lampaši, Fly bar, Ludnica i Diamond!

Večernji daruje

Darujemo 5x2 ulaznice za Zvijezde Hit Recordsa u Domu sportova, 20.12. u 20:30 sati
Kliknite na link i slijedite upute

Želim na koncert

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?