Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Koncert zborova zagrebačkih osnovnih škola i njihovih prijatelja: Luke Bulića, Tonyja Cetinskog i Elementala

Jer imam pravo
Foto: VL
05.11.2015.
u 10:17

Sretni dobitnici su: Lidia Falica, jasna Andrišević Bittner i Lana Anić. Čestitamo!

Večernji list i časopis Radost pridružuju se obilježavanju Međunarodnog dana djeteta velikim koncertom, okruglim stolom i mnoštvom radionica u zagrebačkom rodilištu, osnovnoj školi i domu za djecu.

Cijeli niz događanja završit će nastupom osnovnoškolskih zborova u društvu Tonija Cetinskog i grupe Elemental pod dirigentskom palicom Luke Bulića. Koncert "Jer imam pravo" održat će se točno u podne, u
velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u subotu 21. studenoga. Na programu koncerta popularne su dječje pjesme, evergrini koji se temom mogu povezati upravo s pravima koja štite one najmlađe.

Namjera je i organizatora i svih sudionika podržati djecu i njihova prava, osobito s obzirom na to da Hrvatska, prema svim pokazateljima, pripada skupini zemalja u kojima je zaštita prava djece na visokoj razini, a to potvrđuje i visoki indeks dječjih prava.

Ulaznice za koncert "Jer imam pravo" u KD Vatroslava Lisinskog možete nabaviti na internetskim stranicama lisinski.hr i ulaznice.hr po jedinstvenoj cijeni od 50 kuna, kao na blagajni dvorane Lisinski.

Dođite na koncert i podsjetite se kako su djeca najvrednije naslijeđe društva.

Osvojite ulaznice!

Prvih troje čitatelja koji svoje podatke, s naznakom "Jer imam pravo", pošalju na e-mail nagrade@vecernji.net osvojit će po dvije ulaznice za koncert. Sretne dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 9. studenog 2015.

Želite prijaviti greške?