Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izvučeni dobitnici za Đorđa Balaševića & Panonsku mornaricu

balasevic (1)
Nel Pavletić/Pixsell
PR
Autor
PR članak
09.11.2010.
u 11:55

Večernji daruje 5x2 ulaznice za koncert u Areni Zagreb u subotu 18. prosinca u 20 sati.

Nakon dugo vremena, Đorđe Balašević stiže u Zagreb kako bi, u organizaciji tvrtke ''Thorax Promotion'', svojim obožavateljima pružio vikend za pamćenje!
Đorđe Balašević, jedan od najomiljenijih i najcjenjenijih autora, glazbenika, pjesnika i pjevača, dolazi u Zagreb da bi publici predstavio svoj novi band ''Panonska mornarica'', ali i svoj filmski prvijenac, film ''Kao rani mraz''.

Sve počinje u subotu 18. prosinca u 20 sati. Na pozornicu Arene Zagreb izaći će Đorđe Balašević kako bi, praćen ''Panonskom mornaricom'', publici priredio višesatni koncert za pamćenje. ''Panonska mornarica'' Balaševićev je novi prateći band, koji je spoj klasičnog i tamburaškog banda koji u sebi krije ponajbolje glazbenike s ovih prostora u tom žanru i koji je oduševio publiku na svojoj premijeri u Opatiji, a potom i na drugim koncertima.

Balašević će publici podariti nezaboravne trenutke presjekom svojih najvećih uspješnica i svojim nenadmašnim naratorskim sposobnostima. Publika će tako, zajedno s Đolom, pjevati o nekim novim klincima, o Vasi Ladačkom, djevojci s čardaš-nogama... I zasigurno – uživati!

U nedjelju 19. prosinca u 20 sati Zagreb će svjedočiti zagrebačkoj premijeri filma ''Kao rani mraz'', filma koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Redateljski prvijenac Đorđa Balaševića donosi ep o Vasi Ladačkom, kroz predivnu priču o prijateljstvu, ljubavi, vremenu, smještenu u predivne vojvođanske pejzaže. Film je okupio vrhunsku glumačku postavu, predvođenu Radom Šerbedžijom, Mustafom Nadarevićem, Zijahom Sokolovićem, Mirom Banjac i brojnim drugim glumcima među kojima su i članovi redateljeve obitelji. Sama premijera filma donosi i poneka iznenađenja za publiku, koja će ostati mala tajna sve do projekcije....

Ulaznice za ova dva vrhunska događaja kreću u prodaju 9. studenog, a moći će se kupiti u sustavu Eventima, na www.eventim.hr. Ulaznice će se prodavati po 160 kn za gornje tribine, 190 kn za donje tribine i parter te 230 kn za fan-pit, a za premijeru filma 80 kn.

Večernji daruje

Večernji daruje 5x2 ulaznice za koncert u Areni Zagreb  u subotu 18. prosinca u 20.00 sati.

Sretni dobitnici su:

Sandra Novaković   

Bruno Jagar

Tihomir Kovačić

Branka Pemper

Martina Poje


Dobitnici će biti obaviješteni i telefonom, a ulaznice se podižu od danas do petka od 10 do 15 sati na odjelu Marketinga Večernjeg lista, Slavonska avenija 4, Zagreb
Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?