Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči 10 godina Kazališta Planet Art

Darujemo ulaznice za Stilske vježbe!

Stilske vježbe
Foto: PR
11.02.2015.
u 16:25

Sretni dobitnici su:
Snježana Drešar, Zagreb
Vlado Hrvoić, Zagreb
Krešimir Fijacko, Zagreb
Čestitamo!

U legendarnim Stilskim vježbama, koje se izvode već nevjerojatnu 48. godinu za redom, te bezvremenskom umijeću Lele Margitić i Pere Kvrgića možete uživati 17. i 20. veljače u Lisinskom.

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest. Ova predstava, koja je najsjajniji predstavnik cijele jedne iznimne kazališne ere, po kazališnoj i glumačkoj kvaliteti već punih četrdeset godina spada u sam vrh svjetske kazališne produkcije. Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta!

Stilski pokažite svoju kreativnost!

Odgovorite na pitanje „Zašto do sada nisam pogledao/la predstavu Stilske vježbe?“ i ispunite obrazac koji se nalazi ispod. Tri najkreativnija odgovora osvojit će 2 ulaznice za predstavu Stilske vježbe za izvedbu 20. veljače u Lisinskom. Natječaj traje do srijede 18. veljače u 16 sati. Dobitnike objavljujemo u četvrtak 19. veljače.

Prijave su završile.

Želite prijaviti greške?