Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi dileme

'On ne zna s koliko muškaraca sam spavala'

žena i seks
Foto: Thinkstock
20.06.2014.
u 19:52

Muškarac koji se zanima za svoje prethodnike obično se želi uvjeriti da je poseban za vas.

Vaša nova veza sjajno napreduje,ali užasavate se statističkih pitanja o vašoj prošlosti.

Oslobodite se tereta

Iskrenost je najbolja politika, kažu psiholozi. Što se tiče zdravstvenog aspekta, vaša obveza je da zaštitite novog partnera od eventualnih seksualno prenosivih bolesti. Ako patite od neke zarazne infekcije (npr. klamidije), morate o tome informirati novog partnera.

U slučaju da ste potpuno zdravi (testirali ste se ili ste se izliječili), nema potrebe da pričate bilo što zbog čega bi vam bilo neugodno.

Što se tiče broja vaših seksualnih partnera, to je isključivo vaša stvar. Muškarac koji se zanima za svoje prethodnike obično se želi uvjeriti da je poseban za vas. Zato mu recite da, bez obzira na sve vaše bivše, sada postoji samo jedan muškarac koji vas zanima.

>>13 znakova da se nije zaljubio već želi samo - seks

>>Jeste li se ikada pomislili snimati? Evo kako možete unijeti 'vatru' u spavaću sobu

Komentara 2

ML
mensur.lemes
13:45 22.06.2014.

Ja sam u životu to pitanje postavio kod pet različitih žena i prestao sam. Uglavnom sam dobivao odgovor"Jedan me prevario jer sam bila naivna i mlada ti si mi drugi " Ono dobio si odgovor koji je u biti pirovaa pobjeda. U pizdu materinu pet puta sam drugi zašto nikada nisam bio deveti ili stočetrdeset i treci,žene inače vole da slažu o tome.

ST
streetboy
08:54 21.06.2014.

i bolje mu je da nezna ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije