Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zuhra i Tin otkrivaju male tajne ljetnih renovacija

Bison
08.06.2021.
u 08:45

Stiglo je savršeno vrijeme za početak radova. Iskoristite sporiji tempo i rasprodaje kako bi već ove jeseni započeli novo životno poglavlje.

Ukoliko je renovacija stana ili vikendice nešto što već dugo vremena stoji na “to do“ listi, stiglo je pravo vrijeme za zasukati rukave i donijeti dašak svježine u najdraže prostorije. Zašto je ovo ljeto idealno vrijeme za renovacijske projekte i tko je to pomogao komičarskom dvojicu Zlatanu Zuhri Zuhriću i Tinu Sedlaru, koji predstavljaju seriju zanimljivih i edukativnih videa, donosimo u nastavku. Otkrivamo četiri glavna razloga zašto je ovo toplo nadolazeće vrijeme idealno za preuređenje doma.

1. ŽIVOT SE USPORAVA
Ljeto za većinu obitelji obično znači sporiji tempo i vrijeme je to koje posvećujemo najmilijima, odlazimo na putovanja i opuštamo se. Ukoliko ste već započeli s većim renovacijskim zahtjevima, ovo je odlična prilika da pobjegnete od kaosa. S druge strane, sporiji tempo znači da imate više vremena za donošenje odluka o detaljima obnove u bliskoj budućnosti. Planirajte, kreirajte i pronađite prave izvođače radova.  

2. TOPLO VRIJEME
Vjerojatno je najveća korist ljetnih obnova toplo vrijeme. To iznimno olakšava posao i može značiti manje vremenskih kašnjenja. Ako renovirate kuhinju, moći ćete pripremati obroke na otvorenom, a ukoliko ste se odlučili za manje radove ili zahvate u dvorištu, možete uključiti i vašu djecu te ih potaknuti na kreativnost i ugodno duženje na svježem zraku.  

3. INSPIRIRAJTE SE
Toplo vrijeme i rascvjetala priroda nude bogatu inspiraciju za osvježavanje izgleda vašeg doma. Koristite ovu prirodnu energiju kao inspiraciju i započnite svoj projekt obnove kako biste svom domu dali novi i zanimljivi izgled. Iskoristite više slobodnog vremena za istraživanje najnovijih trendova i vašeg stila stila.

4. RASPRODAJA
Za dobar shopping uvijek je pravo vrijeme, ali ako se uzmu u obzir sezonski popusti i dovoljno slobodnog vremena za traženje odličnih prilika, ljeto je dobar saveznik kad je riječ o financijama. Priprema radnog lista, s detaljnim proračunskim stavkama, također će pomoći u kontroli svih troškova. Stoga, pripremite se na ljetne rasprodaje i uživajte u shoppingu!

Zuhra i Tin – “Ocat i sin“ ime je poznatog komičarskog dua koji nas, u seriji zabavnih i edukativnih videa, vode kroz sve tajne renovacijskog zanata. I dok Tin, Sedlar, u ovom slučaju nespretni sin, lomi i kvari, tata Zuhra s lakoćom popravlja i pronalazi brza te jednostavna rješenja za radove u kući, uz pomoć moćnog saveznika Bison snažnih ljepila, spremih da odgovore na sve izazove. A kako spojiti nespojivo? Zuhra je Tinu otkrio svoje zanatske vještine uz moćno Poly Max High Tach Express ljepilo iz Bison asortimana uz koje se svaki izazov pretvara u jednostavno i uspješno obavljen zadatak. 

Više informacija o bogatom asortimanu ovih snažnih ljepila može se pronaći na službenoj internetskog stranici, kao i na Facebook te Youtube kanalu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije