Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševilo mnoge

Znate li za ovaj trik na Netflixu? Gledatelji kažu da im je život promijenilo otkriće koda 9875

Shutterstock
08.04.2024.
u 16:30

Moglo bi vam uštedjeti mnogo vremena

Koliko god velik izbor bio, traženje nečega za gledanje na Netflixu može brzo postati previše. U jednom trenutku možda razmišljate o romantičnoj komediji, ali onda vam pažnju odvuče novi film temeljen na istinitoj priči. Ili ste možda u iskušenju nove znanstveno-fantastične serije. I onda prije nego što shvatite, proveli ste pola sata na Netflixu, a da niste ništa ni pogledali, piše LAD Bible. 

Ali obožavatelji napokon shvaćaju da postoji mali Netflixov trik koji cijelu stvar može učiniti puno lakšom. Gledatelji tvrde da su im se životi promijenili nabolje otkako su samo utipkali '9875' umjesto pregledavanja i listanja.

VEZANI ČLANCI:

Neki velikodušni korisnici društvenih medija podijelili su zgodan trik za postizanje TV harmonije u vašem domu, koji vas sprečava da neumorno listate kroz naslove prije nego što se odlučite za sljedeće gledanje. Upisivanjem brojeva u traku za pretraživanje otključat će se škrinja s blagom specifičnih naslova posvećenih tom određenom žanru – u ovom slučaju krimiću. 

Danas gotovo da nema osobe koja nije u tijeku sa serijskim ubojicama. Od Jeffreya Dahmera do Teda Bundyja – ovi šokantni pojedinci godinama su bili tema razgovora u pravoj kriminalističkoj zajednici. Međutim, kako biografski filmovi postaju vrlo popularni na Netflixu, žanr serijskih ubojica penje se na novu razinu popularnosti. Dakle, ako ste ljubitelj krimića, jednostavno upišite "9875" u okvir za pretraživanje platforme i iznenada će se pojaviti ogroman popis Netflixovih kriminalističkih dokumentaraca i biografskih filmova. Vrlo jednostavno.

GALERIJA: Prisluškuje li nas naš mobitel? 'Ne, ali postoji nešto što zabrinjava još više'

1/4

Jedan je gledatelj bio oduševljen: "Radi. Najbolji način da pronađete True crime na Netflixu." Drugi je dodao: "Nisam mislio da će ovo uspjeti, ovo je stvarno super, hvala." Jedini mali problem s ovom značajkom je to što su neki gledatelji ranije izvještavali o prilično nedosljednim i prilično zastrašujućim rezultatima. "Pojavila se i Peppa Pig", napisao je jedan korisnik, dok je netko drugi također dodao: "Napravio sam to i pojavio se Shrek Forever After." Za one koji vole nešto malo ležernije, pokazalo se da postoji hrpa različitih kodova koji su povezani s različitim žanrovima.

Dakle, evo pojedinosti za neke od ostalih najpopularnijih:

  • Akcija i avantura (1365)
  • Dječji i obiteljski filmovi (783)
  • Nezavisni filmovi (7077)
  • Romantični favoriti (502675)
  • Znanstvena fantastika i fantazija (4734)

Uništavate li si mobitel? Većina nas radi ove dvije kritične pogreške pri punjenju! 

Ključne riječi

Komentara 5

JA
JapaRuda
17:09 08.04.2024.

To smeće u čijim serijama među vikinzima ima i crnaca sam davno otkazal

EJ
ejStef
21:05 08.04.2024.

Joj, dobar podsjetnik da moram otkazati Netflix. Sve se pretvorilo u ideološku Woke platformu. Možda 2 puta godišnje dođe neka dobra serija, dok su filmovi uglavnom štancanje, bilo za popunu sadržaja ili za promociju ideologije.

Avatar Asterix
Asterix
18:27 08.04.2024.

To gledaju nezreliji članovi moje obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije