Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez!

Znate li kako radno mjesto može uzrokovati razvod braka?

Foto: Thinkstock
1/6
22.10.2018.
u 07:00

Brojne obveze, prekomjereni rad, poslovne večere ili putovanja mogu itekako uzrokovati ili produljiti probleme između partnera.

Postoji mnogo razloga koji mogu utjecati na bračne odnose, no jedan od razloga problema u vezi može biti i vaše radno mjesto. 

Brojne obveze, prekomjereni rad, poslovne večere ili putovanja mogu itekako uzrokovati ili produljiti probleme između partnera. 

Ali, mogli bi vas iznenaditi i rezultati istraživanja koji su pokazali da uzrok razvoda braka može biti i omjer kolega suprotnog spola na radnom mjestu. 

Muškarci koji rade pretežito s kolegicama, imaju 15 posto veći rizik da će njihov brak završiti razvodom u odnosu na muškarce koji rade u pretežito muškom okruženju. Ista stvar je i sa ženama koje imaju 10 posto veći riizik da se rastanu od svog muža ako rade s pretežito muškim kolegama. Veću stopu razvoda kod muškaraca imaju i oni koji su obrazovaniji i na boljim radnim pozicijama. 

Ako sumnjate da vas partner ili partnerica vara, prepoznajte znakove koji vam mogu otkriti da je vrijeme za ozbiljan razgovor. 

Pogledajte video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar tituš
tituš
08:12 22.10.2018.

i moja sumnja, da sam barem onakav kakv ona misli da jesam ..

AU
austrougarskigeneral
10:41 22.10.2018.

najviše varanja bude na poslu

BA
bakugan
21:52 22.10.2018.

A gdje ces drugdje varat ako neces na poslu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije