Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Znate li kako radno mjesto može uzrokovati razvod braka?

Brojne obveze, prekomjereni rad, poslovne večere ili putovanja mogu itekako uzrokovati ili produljiti probleme između partnera.
22. listopada 2018. u 07:00 3 komentara 6529 prikaza
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/6

Postoji mnogo razloga koji mogu utjecati na bračne odnose, no jedan od razloga problema u vezi može biti i vaše radno mjesto. 

Brojne obveze, prekomjereni rad, poslovne večere ili putovanja mogu itekako uzrokovati ili produljiti probleme između partnera. 

varalice Kako lažljivci tako dobro skrivaju laži? Koriste se ovom tehnikom...

Ali, mogli bi vas iznenaditi i rezultati istraživanja koji su pokazali da uzrok razvoda braka može biti i omjer kolega suprotnog spola na radnom mjestu. 

Muškarci koji rade pretežito s kolegicama, imaju 15 posto veći rizik da će njihov brak završiti razvodom u odnosu na muškarce koji rade u pretežito muškom okruženju. Ista stvar je i sa ženama koje imaju 10 posto veći riizik da se rastanu od svog muža ako rade s pretežito muškim kolegama. Veću stopu razvoda kod muškaraca imaju i oni koji su obrazovaniji i na boljim radnim pozicijama. 

Što mislite? 'Žene su "isprogramirane" da varaju svoje partnere!'

Ako sumnjate da vas partner ili partnerica vara, prepoznajte znakove koji vam mogu otkriti da je vrijeme za ozbiljan razgovor. 

Pogledajte video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

[video: 22473 / 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa]

 

 

 

Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas