Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znamo gdje obaviti savršenu kupovinu dizajnerskih komada!

ELLE Boutique
13.06.2019.
u 10:05

Elle je i ovog proljeća pripremio pravo iznenađenje za sve ljubitelje hrvatskog dizajna!

Jedinstveno modno događanje pod okriljem časopisa Elle – ELLE Boutique – otvara svoja vrata drugu godinu za redom, i to u subotu, 15. lipnja, od 10 do 21 sat u chic okruženju Dežmanove ulice u središtu Zagreba! Potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti 20% popusta.

ELLE Boutique već drugu godinu za redom okuplja najprestižnija imena domaće modne scene i visoku modu donosi u središte grada, a među njima su svjetski priznata dizajnerska imena iz Hrvatske - Donassy, Boudoir, DeLight by Ivan Friščić, Brand Sopar Collection, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, My Mon Mon sweet&petite, Price On Request, te Little Wonder. Uživat ćemo i u kreacijama Marije Kulušić te upečatljivim kolekcijama Loré i The All, modernim siluetama XD Xenia Designa, kao i u kreacijama miljenika zagrebačke publike, a to su Klisab i Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, ELLE Boutique by Smartwater donosi i modne acessoirese brendova Sheriff & Cherry, i Sovilj. Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti popust od 20 posto. Ovogodišnji proljetni Elle Boutique powered by Smartwater partnerski podržavaju Mastercard (omiljeno sredstvo plaćanja) i Nivea.

Posjetitelji će se moći osvježiti u obližnjem Velvet cafeu, uz Elle koktel by Velvet koji je ekskluzivno osmišljen za ovo modno događanje, kao i kavama te slasticama s posebnim promotivnim cijenama.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu DJ setova i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s ELLE jamstvom! Dođite na Elle Boutique 15. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba!

#ellecroatia #elleboutique

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije