Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Žene otkrile: Muškarci s ovim osobinama najbolji su u krevetu!

Shuttershock
26.11.2023.
u 20:14

Jedna vrlina pokazala se kao sjajan pretkazatelj seksualnih vještina jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama.

Ženski orgazam oduvijek je bio komplicirana tema, a mnogi muškarci još uvijek ne mogu shvatiti sve vezano za njega. Mnogo faktora utječe na to kakav će muškarac biti ljubavnik i hoće li intimni odnos biti dobar ili loš. No, prema jednoj nedavnoj studiji, koju je objavio dnevnik Socioaffective Neuroscience & Psychology, neke vrline ukazuju na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik i prije vas dovesti do orgazma nego muškarci kojima ta vrlina nedostaje. Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovito dosezale vrhunac, piše City Magazine

U istraživanju su sudjelovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osjećale obvezu dati bolju ocjenu svojim trenutačnim partnerima, čak i ako je realno ne zaslužuju. Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na temelju njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – duhovitim muškarcima. 

VEZANI ČLANCI: 

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pretkazatelj seksualnih vještina jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i onim intimnima, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te naposljetku i dobar seks.

Među drugim kvalitetama našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod plahtama. Muškarci s tim kvalitetama pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerica od muškaraca koji ih ne posjeduju.

O ovim stvarima muškarci i žene zapravo razmišljaju tijekom seksa, tvrdi istraživanje:

Komentara 3

MA
majeltomoguce
20:51 26.11.2023.

Je istina, ali ... Što meni vrijedi to što se žene valjalju od smijeha u mom društvu kad nemam baš puno drugih aduta koji su isto bitni (nizak, mršav i čelav)? Malo je složenije - humor je samo jedna komponenta, bitna ali sama ne može puno!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
20:39 26.11.2023.

A žene koje su najbolje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije