Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili su šokirani

Žena slučajno saznala da se udala za rođaka dok je već bila trudna: ‘Ipak smo ostali zajedno’

Tik Tok
24.01.2023.
u 12:30

Marcella je rekla da je do otkrića došla slučajno, dok je tražila ime za bebu

Marcella, američka blogerica koja često objavljuje razne stvari na društvenim mrežama, odlučila je tako podijeliti i svoju obiteljsku tajnu. Naime, Marcella i njezin suprug slučajno su doznali da su rođaci, dok je ona već bila trudna s njihovim djetetom, piše The Sun.

Marcella je rekla da je do otkrića došla tijekom trudnoće, dok je tražila ime za bebu. 

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Nikad nikome nisam javno rekla da sam se slučajno udala za svog rođaka  Dakle, sjedila sam na kauču tražeći imena za dijete koje ćemo uskoro imati i bila sam na Family Search-u. Oh, pogledaj ime djeda, ime bake, ime prabake, ime pra pradjeda. Moj muž je pored mene bio na svom Family Search-u i rekao mi je kao, to je smiješno, neki članovi obitelji nam se isto zovu. Pogledala sam njegovo obiteljsko stablo i bilo je isto kao i moje - rekla je Marcella.

Potom su zamolili baku i djeda da im potvrde zabrinjavajuću istinu, što su oni i učinili. Ne samo da su bili u srodstvu, već su zajedno odrasli i živjeli zajedno kao djeca. Marcella je dodatno pojasnila situaciju, objasnivši da su ona i suprug rođaci u trećem koljenu. Ispostavilo se da su im baka i djed rođaci.

- Dobra stvar je što kada idem na okupljanje svoje obitelji, on također može ići na okupljanje svoje obitelji, u isto vrijeme - dodala je.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Mnogi korisnici bili su šokirani i zbunjeni saznanjem, no neki su ju tješili da to i nije tako velika stvar.

- Treći rođaci su već prilično daleko - napisala je jedna korisnica. 

- Kako to niste otkrili već na vjenčanju? - upitao je drugi korisnik, na što mu je Marcella odgovorila da nisu imali klasično vjenčanje, već su se vjenčali sami u zgradi suda, bez obitelji. 

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije