Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Žena se požalila: 'Suprug je za Božić na prijatelje potrošio 30 tisuća kuna, a meni je kupio samo žlice za 100'

shutterstock
21.12.2021.
u 10:34

Poslovnim suradnicima i prijateljima kupio je skupe darove jer ih poznaje već godinama, a supruzi samo set žlica

Jedna žena ostala je bijesna nakon što je otkrila da je njezin suprug potrošio tisuće kuna na darove za svoje prijatelje za Božić, dok je njoj kupio samo nekoliko žlica - u vrijednosti od 130 kuna.

Anonimno podijelivši svoju priču na Redditu, žena je rekla da je pronašla popis koji je napisao njezin suprug koji sadrži za koga želi kupiti dar, što će kupiti i cijenu samog dara. 

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Prvo je vidjela da jedan od njegovih suradnika treba dobiti sat vrijedan četiri tisuće kuna,  njegova šogorica dobiva narukvicu od 1600 kuna, a onda je pronašla svoje ime - i pored pisalo je 'komplet kuhinjskih žlica - 130 kuna.

Odlučila je pitati supruga zašto je potrošio više od 30 tisuća kuna na sve prijatelje i poslovne suradnike, na nju tako malo novaca, zbog čega ju je on nazvao nezahvalnom.

“Ono što me uzrujalo je to što sam, kada sam došla do svog imena, vidjela da mi je kupio set kuhinjskih žlica od 20 dolara (oko 130 kuna). Bila sam previše šokirana da bih to ignorirala i posvađala sam se s njim zbog toga. Tvrdio je da to njegov novac i da ga ja ne mogu kontrolirati te da su mu suradnici i prijatelji važni jer ih poznaje već godinama. Rekao je da dar treba cijeniti bez obzira koliko koštao”, objasnila je u objavi.

Nakon što je svoju priču podijelila na društvenim mrežama, žena je bila preplavljena savjetima drugih korisnika, koji su, kako prenosi Mirror, rekli da nije pogriješila što je bila uzrujana.

"Još ima vremena da vratiš darove za njega i kupiš mu poklon karticu od 20 dolara za lokalnu trgovinu s kućanskim uređajima i priborom", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Zapanjena sam što je najvažnija osoba u njegovom životu vrijedna manje pažnje od poslovnog suradnika.”

Upalite zvuk! 😂😉 Dikobraz George uživa u batatu za ručak:

Komentara 1

MO
montello
16:22 23.12.2021.

Nije fer prema tebi bjezi od takvog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije