Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA IDEJA!

Žena otkrila sjajan trik za čišćenje friteze na vrući zrak: Brzo je i vrlo jednostavno!

Shutterstock
07.09.2022.
u 10:30

Iako kod njih inače nema stvaranja masnih naslaga i taloga od ulja uslijed prženja, no može se dogoditi da ostaci hrane ostanu unutra

Friteza na vrući zrak uređaj je koji se često koristi u kućanstvima, a ponajviše zbog toga što se jednostavno upotrebljava, te zbog mogućnosti da brzo pripremi hranu. Iako kod njih inače nema stvaranja masnih naslaga i taloga od ulja uslijed prženja, može se dogoditi da ostaci hrane ostanu unutra. Jedna tiktokerica otkrila je sjajan trik za održavanje čistoće friteze na vrući zrak, bez korištenja tekućine za pranje posuđa, a vrlo jednostavan i brz, piše The Sun.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

Na TikToku je podijelila video u kojemu je demonstrirala svoj trik, a tvrdi da je sve što vam je potrebno je mali pladanj od folije. U videu je otvorila je fritezu i stavila pladanj na dno. Rekla je i da se pladanj treba staviti unutra prije kuhanja, odnosno s njim biste trebali kuhati kako bi trik bio učinkovit. 

Nakon toga, u videu je pokazala kako pladanj izgleda nakon kuhanja. Mogli su se vidjeti ostaci hrane, ali s obzirom da je sve palo na pladanj, friteza je bila potpuno čista. Korisnici Tik Toka oduševili su se njezinim savjetom, te su joj zahvalili što je to podijelila.

 

@cherineandcathydoll This is a GAME CHANGER!! I swear this is the best thing ever and saves all that cleaning!! #househacks #learnontiktok #cookinghacks #tips #hacks ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

- Ovo ću definitivno isprobati sa svojom fritezom - napisala je jedna korisnica. 

- Genijalno! - dodala je druga. 

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije