Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo je bila pribrana

Žena otkrila kako je saznala za suprugovu aferu i svojom reakcijom oduševila mnoge: 'Pokazala sam mu sve'

Shutterstock
16.10.2023.
u 15:29

Šokiralo ju je kako se on ponio nakon što ga je suočila sa svime

Žena je progovorila o razornom trenutku kada je otkrila aferu svog supruga nakon što ga je uhvatila u laži o jednom od njegovih 'poslovnih putovanja'. Naime, primijetila je adresu za isporuku ženi koju nije poznavala, sa screenshota s Amazon stranice koju joj je poslao njezin suprug. Znatiželjna i zabrinuta, počela je malo kopati i otkrila neke tajne koje je njezin muž skrivao od nje.

Razotkrivajući mrežu laži, supruga je shvatila da se njen muž viđao s udatom ženom sa svog posla. Nakon što je to otkrila, pronašla je cijeli niz e-poruka s bjegovima para, darovima koje je kupio za svoju ljubavnicu kao i novcem koji joj je poslao - i odlučila nešto poduzeti, piše Mirror. 

VEZANI ČLANCI:

Ostajući mirna, prikupila je sve svoje dokaze tijekom četiri tjedna, a dok se on pakirao za svoje sljedeće 'poslovno putovanje', bijesna supruga je sve svoje dokaze zalijepila u kuvertu u unutrašnjost njegovog kovčega - uključujući pismo od 10 stranica u kojem je stajalo ona želi razvod. 

"Slučajno sam saznala prošli mjesec da moj suprug koristi 'poslovna putovanja' kao izgovor da spava sa svojom također oženjenom kolegicom s posla koja živi na drugom kraju zemlje. Kad kažem slučajno; poslao mi je snimku zaslona Amazonovih kupnji za našu djecu a na dnu fotografije bila je isporuka ovoj ženi", objasnila je anonimna žena na Redditu. Zatim je ispričala kako je provjerila njegovu povijest pretraživanja i e-poštu kako bi otkrila da ide na luksuzni odmor u toplicama "zajedno s masažama za parove i kuhanja za parove" te da joj je kupio donje rublje i poslao joj novac, a bilo je planirano i putovanje u Vegas.

"Bila sam bijesna kad sam sve ovo saznala, ali sam ostala pribrana. Moj plan: Otišao je jutros na svoj 'poslovni put', ali prije nego što je otišao prikupila sam sve dokaze o njegovoj aferi. Provela sam 4 tjedna skupljajući e-mailove, izvode s kreditne kartice , rezervacije i potvrde. Napisala sam mu pismo od 10 stranica, stavila ga u omotnicu i zalijepila unutar podstave njegovog kofera. Planiram poslati grupnu poruku njemu i njegovoj ljubavnici odmah nakon njihove prijave u hotel u kojoj ću im reći da uživaju u putovanju. Također ću ih obavijestiti da je pismo u njegovom kovčegu i da želim razvod. Napisala sam poseban odjeljak samo za nju i želim biti sigurna da ga vidi pa ću joj poslati i pismo e-poštom", dodala je.

VEZANI ČLANCI:

Kako ga nije mogla dobiti putem poruke, shvativši da ju je blokirao - odlučila je nazvati njihov hotel i nazvati sobu. Zbunjena njegovim odgovorom, napisala je: "Nazvala sam njegovu hotelsku sobu. Razgovarala s njegovom ljubavnicom i konačno sam izgubila živce. Na kraju me nazvao nekoliko minuta kasnije i nije imao nimalo empatije. Bila sam šokirana. Rekao je da je razvod u redu i svađao se sa mnom ni oko čega."

Korisnici Reddita brzo su se javili sa svojim razmišljanjima i čestitali joj što je tako dugo ostala mirna. Jedan korisnik je upitao: "Zašto, dovraga, jednostavno nisi uzela avionsku kartu i pojavila se tamo u hotelskoj sobi s papirima za razvod u rukama?!?" Dok je drugi dodao: "Ovo je sjajno. Podrška za tebe što si ostala pribrana dok prikupljaš dokaze 4 tjedna. Za to bi bilo potrebno mnogo snage." 

Djevojka o bivšem dečku: 'Bio je toliko škrt da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije