Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Žena ostala užasnuta: ‘Susjed me pozvao na spoj i razlog tomu je jeziv’

Unsplash
07.10.2023.
u 13:02

Razlog je saznala slučajno, dok se jednu večer vraćala kući

Svi smo doživjeli trenutke neugodnosti, ponekad do te mjere da poželimo da nas zemlja proguta. Malo je osjećaja gorih od spoznaje da smo učinili nešto što nas je ostavilo crvenima u licu, posebno pred našim susjedima. To je bio slučaj s jednom ženom, koja je jedan dan dok se navečer vraćala kući, primijetila da joj je svjetlo u kupaonici ostalo upaljeno. Ubrzo je postalo očito da može savršeno vidjeti kroz njezino staklo, piše Mirror

TikTok korisnica @daddydevitoyum podijelila je video sa svojim pratiteljima - i bilo je jasno kako ljudi u prolazu izvana mogu vidjeti njezin obris pod tušem. U naslovu se užasnuta žena našalila: "Nije ni čudo što me moj susjed zvao na večeru. Ovo je tako jezivo!"

@daddydevitoyum No wonder my neighbor wanted to get dinner #fy ♬ Yayo - Lana Del Rey

Njezina objava brzo je prikupila gomilu komentara, a jedan je korisnik napisao: "Gotovo mogu jamčiti da imate redovite posjetitelje koji dolaze uživati ​​u showu, iako se ovo čini zastrašujuće pristupačnim."

Drugi je dodao: "Nee, tvoji susjedi su ti to trebali odmah reći iz dobre namjere, sram ih bilo!" "Zbog toga odbijam imati IKAKVE prozore u svojoj kupaonici", dodala je treća osoba. 

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
kruti172
20:19 07.10.2023.

TRAGEDIJA...

KO
konfederacija
19:03 07.10.2023.

namjerno si to napravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije