Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Otkrila je da ju dečko vara preko Google Mapsa: ‘Shrvana sam!’

Tik Tok
10.10.2023.
u 13:30

Najgore joj je bilo kada je otkrila s kime ju vara

Brazilka Juliana Lima kaže da je uhvatila svog dečka kako je vara s njezinom najboljom prijateljicom koristeći Google Street View. Naime, prošlog je mjeseca na TikToku kako bi podijelila priču, a njezin je video prikupio više od 9 milijuna pregleda, piše NY Post.

Juliana kaže da je nedavno primijetila Googleov automobil kako prolazi pokraj njezine kuće i fotografira za svoju uslugu Street View. Ubrzo nakon toga odlučila je otići na web stranicu kako bi vidjela kojom je rutom auto od njezine kuće.

@julianalima.julie #chifre #traicao #googlemaps #foryou ♬ Classic classic Mozart Ainek.(898018) - Toshihiro Iwaki

No, dok je virtualno pratila vozilo, Juliana je primijetila svog dečka na Street View snimci kako vozi motor s nekom ženom iza njega koja se držala za njega. "Osoba na leđima nije izgledala kao ja pa sam ih slijedila", ispričala je Juliana u svom viralnom videu. "Uhvatila sam svog dečka kako me vara na Google kartama - shrvana sam."

Djevojka koja ništa nije sumnjala rekla je da je na kraju izgubila iz vida motocikl svog muškarca na Googleovom Street Viewu i bila je prisiljena pregledati niz sporednih ulica kako bi ga pronašla. “Otišao je niz ulicu gdje je i mene vodio”, izjavila je, rekavši da je na kraju uspjela ponovno pronaći bicikl. “Uvijek smo posjećivali taj mali trg. U tom sam trenutku mislila da sam samo paranoična u glavi, da to ne može biti on”, nastavila je TikTokerica. Međutim, video završava snimkom muškarca, za kojeg Juliana kaže da je njezin dečko, kako naslanja glavu na ženino krilo na uličnoj klupi.

VEZANI ČLANCI:

Šokantno, Juliana kaže da je shvatila da je ta žena bila njezina najbolja prijateljica. “Bio je to moj dečko i moja najbolja prijateljica. Utučena sam", dodala je. Gledatelji su ostali zapanjeni pričom, kao i detektivskim poslom koji se može obaviti uz pomoć Street Viewa.

“Prava je nesreća za tipa da ga uhvati Googleov auto koji prolazi jednom godišnje”, primijetio je jedan korisnik. “FBI? Ne, Google Maps,” našalio se drugi gledatelj. Još se jedna žena javila rekavši da je također koristila Googleovu uslugu kako bi pronašla bivšeg supruga. “Otac moje djece nije plaćao alimentaciju i nestao je, pa sam saznala gdje je na Google Mapsu i otišla sam tamo”, napisala je gospođa. Međutim, drugi su bili skeptični prema Julianinoj priči, uz ciničnu izjavu: “To vozilo Google Maps ih nije pratilo. Ovdje nešto nije u redu. Daje ulične pozicije, ali ne s takvom preciznošću.”

'Ljudi govore da naša ljubav nije 'prava' samo zato što je supruga zgodnija od mene'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije