Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRIJEDIO JU JE

Žena izbacila muža iz rađaonice: 'Govorio je ružne stvari o meni tijekom poroda'

Shutterstock
30.05.2022.
u 14:10

Rekao je primalji da je njegova žena bila jako naporna kao trudnica i da mu je bilo jako teško

Jedna žena na Redditu je napisala kako je izbacila svog muža iz rađaonice dok je rađala njihovu kćer, jer je on primalji govorio ružne stvari o njoj. Napisala je i da joj je bio podrška sve do jednog trenutka kada primalja počela ispitivati pitanja između kontrakcija kako bi joj malo skrenula pažnju s bolova.

 Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Kako piše The Sun, primalja je pitala jesu li uzbuđeni što je trudnoća gotova, na što je ona odgovorila da je, jer joj je zaista bilo teško. No, muž je na to odgovorio da je njemu posebno drago što je trudnoća završila jer je bilo jako teško s njom kao trudnicom, i da je bila jako naporna. Primalja je odmah pokušala promijeniti temu, ali buduća mama je upitala muža da objasni što je htio reći.

- Rekao je da je sretan što će ponovno dobiti svoju normalnu ženu i da je 'hormonalni kaos' napokon gotov. Taj komentar me jako povrijedio i odmah sam ga zamolila da izađe iz rađaonice. Prvo je rekao da ne ide nigdje jer se rađa njegovo dijete, ali ja sam počela vikati da ga ne želim tamo i onda se naljutio, te je odjurio van - napisala je u objavi. 

Na kraju objave je napisala da se nije vratio da vidi njihovu kćer, ali da joj je poslao poruku da će doći kasnije toga dana. Korisnike Reddita upitala je je li pogriješila time što ga je istjerala, no velika većina joj je izrazila podršku. 

- Vaš muž se ponašao jako ružno i ja bih na vašem mjestu učinila isto - napisala joj je jedna korisnica. 

- Moj bivši suprug me na porodu odbijao držati za ruku jer sam ga stiskala previše i to ga je boljelo. Zato je sada bivši - komentirala je druga.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
15:42 30.05.2022.

Muž/otac u rađaoni je najgluplja stvar koju možete tražiti od muža. 1 primjer:ženu uhvate trudovi, njezin otac ju vozi u bolnicu jer je muž na poslu. Zove ga da hitno dođe jer je vrijeme poroda. On odlazi s posla (oko 30 km od bolnice) vozi ko luđak dok mu neprestano dolaze poruke da se požuri. Zbog neprestane zvonjave mobitela i sav već izbezumljen od toga, trenutak nepažnje i previdio je znak stop i udario u neki novi Audi. Napuhao 0.2 i automatski kriv za sve, osiguranje odbija platiti štetu i umjesto da sebi priskrbe stvari za dijete i kuću 10 godina otplaćivali kredit za štetu. I onda se žena durila na njega. 2 primjer:žena u rađaoni, muž ju tješi, grli ohrabruje. Idila ko u bajci. I onda se nešto zakomplicira, primalja i sestra počinju paničariti, zovu glavnoga doktora, muža mole da napusti rađaonu. Sljedečih 20 minuta on ludi u hodniku, želi info o stanju žene, urla, gubi živce i na silu ulazi u rađaonu, sestra staje pred njega da ga zaustavi, gura ju, ona pada usput povlači ultrazvuk i sve zajedno pada i sestra slomi ruku. Napad, novi ultrazvuk i odšteta sestri jer ga tužila cca 250000 kn i naravno mena ga ostavila jer ne želi nasilnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije