Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva je njezina sestra

Žena imala štapiće za jelo nekoliko dana u nosu, a da nije ni znala: Liječnici se šokirali

Unsplash
30.06.2021.
u 10:30

Prvo se sumnjalo da ima samo vanjske ogrebotine po licu, ali nakon nekoliko pregleda liječnici su shvatili da je ozljeda ozbiljnija.

Neimenovana 29-godišnjakinja s Tajvana tjedan dana živjela je sa štapićima za jelo u sinusima - a da nije ni znala. Kako stoji u izvješću objavljenom prije nekoliko dana u časopisu The Journal of Emergency Medicine, do nesreće je došlo kada se posvađala sa sestrom koja ju je potom napala štapićima.

Iz nosa joj je krenula krv, pa se odmah zaputila na hitnu, a ondje su liječnici ustanovili da ima ogrebotine ispod oka i na nosu - rendgen nije pokazivao ništa neobično u nosu, pa je poslana kući.

Influencerica objavila recept za 'mini jaja na oko', neki upozoravaju da su opasna:

Tjedan dana neugodan osjećaj nije prolazio, pa je počela sumnjati da je ozljeda ozbiljnija nego što su liječnici mislili. Sama si je pregledala nos i primijetila sivi predmet u unutrašnjosti - ponovno je došla na hitnu gdje su vidjeli isto.

Shvatili su da su dijelovi štapića probili kroz nosni septum nakon što su napravili CT, prenosi Science Alert.

Žena je morala na operaciju tijekom koje su izvadili dva komada štapića - jedan je bio dugačak 3,5 centimetara, a drugi 5. Na sreću, sve je prošlo uredu i žena se oporavlja.

Žena imala više od 100 ovih sitnih stvorenja na trepavicama, evo što je uzrok!

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije