Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreirajte pravi seksipil

Želite seksi frizuru? Otkrivamo tajne profesionalaca

kosa
Foto: Thinkstock
09.03.2014.
u 12:34

Harry Josh radi kao frizer u salonima “John Frieda” u New Yorku i “Chris McMillan” u Los Angelesu, pa iz prve ruke zna neke od najboljih savjeta za njegu kose.

Harry Josh radi kao frizer u salonima “John Frieda” u New Yorku i “Chris McMillan” u Los Angelesu,  pa iz prve ruke zna neke od najboljih savjeta za njegu kose.

- Muškarce privlači dugačka kosa. Vjerujem da je to zbog toga što ih ti dugi i neobuzdani “slapovi” kose podsjećaju na praiskonsku raspodjelu uloga među spolovima - žene kao nježna bića koja

treba osvajati, a muškarci kao lovci i ratnici. Za kreiranje pravog seksepila, isfenirajte kosu do savršenstva, a onda malo ‘pokvarite’ frizuru. Izađite na vjetar ili prespavajte. Narednog dana, vaša frizura

će djelovati prirodno. Prođite prstima kroz kosu,  pri korijenu, da bi spriječili slegnuće pri tjemenu. Najseksepilnije frizure ne nastaju u frizerskom salonu.

Dovoljno je protrljati kosu pri tjemenu, a onda je podići u konjski rep. Potom izvucite nekoliko manjih pramenova i pustite ih da padaju na lice. Tijekom šetnje ulicom, ti pramenovi će vam ulaziti u oči i

“lijepiti” se za obraze, što stvara, seksi izgled u stilu Brigite Bardot.

Sve nijanse kose su super, ali samo uz uvjet da je kosa zdrava i sjajna. Zato, uložite vrijeme, trud, pa i novac u pravilnu njegu kose, kao i njeno redovito održavanje i oblikovanje kod frizera.

Da bi stvorili efekt umjetnog vjetra koji se koristi na modnim snimanjima u kućnim uvjetima, usmjeravajte sušilo kružnim pokretima oko glave, držeći ga udaljenog od tjemena bar 30 cm.

Tako ćete najefikasnije dobiti potreban volumen kose - otkriva Josh.

>>I oštećena kosa može izgledati zdravo, jako i sjajno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije