Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije za djecu

Kćeri kupili lutku za drugi rođendan, no šokirali se kada su čuli što govori

lutka
Foto: Screenshot
1/2
28.10.2017.
u 09:30

Riječ je o lutki koja hoda i treba izgovarati 'mama' i 'tata', no umjesto toga, lutka psuje

Majka po imenu Rachael iz engleskog Stechforda dvogodišnjoj kćeri Ariji kupila je lutku za drugi rođendan koja govori, no kada ju je djevojčica otvorila, roditelji su ostali su se šokirali onime što su čuli.

Riječ je o lutki koja hoda i treba izgovarati 'mama' i 'tata', no umjesto toga, lutka psuje.

– You bi... (ti kujo) – govori lutka, a prostu riječ zbog nje je počela izgovarati i dvogodišnjakinja.

– Kada smo izvadili lutku iz kutije nismo mogli vjerovati što ona govori. Ostala sam u šoku – ispričala je majka Rachael koja je odmah pojurila u trgovinu Argos gdje je kupila lutku i zatražila objašnjenje.

Oni su joj rekli da je može vratiti i zamijeniti za nešto drugo, no majka smatra kako to nije dovoljno te da lutku trebaju povući iz prodaje.

Kada je pogledala kritike na internetu, vidjela je još komentara roditelja koji smatraju kako lutka psuje.

– Lutka zvuči kao da psuje ili govori na nekom drugom jeziku – komentirala je jedna majka dok je druga napisala kako ju je vratila jer je njezina kćer bila razočarana poklonom.

Komentara 12

PP
plavac plavi
10:40 28.10.2017.

Treba djecu od malena učiti "pravim europskim "naprednim" vrijednostima, a ne nekakvim "nazadnim" kršćanskim "glupostima"!!

Avatar Eddie
Eddie
09:50 28.10.2017.

Plodovi "Istanbulske konvencije"

BE
Bel
12:46 28.10.2017.

Da, i? Hoce curica umrijeti ako je cula prostu rijec?! Treba joj objasniti i oko toga ne dramiti. Lutka ostaje. Cijeli zivot je uglavnom tegoban uz puno prostih rijeci i losih dogadjaja; te stvari nece nestati ako mi ne gledamo npr. Tv ili ako branimo djeci doticaj sa svijetom. Treba ih pripremiti da ocvrsnu i da znaju primiti, ali i uzvratiti udarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije