Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valentinovo na večernjem

Zbog njegovog pitanja gotovo se ugušila! Ovo su najluđe prosidbe

Petar pan' zaprosio 'Wendy'
Foto: Youtube Screenshot
1/6
10.02.2014.
u 14:37

Muškarci iz ovih pet videa odlučili su se na neobičan način zaprositi svoje djevojke.

Glumac Sandor Sturbl u siječnju je zaprosio svoju kolegicu i djevojku Jane Mary Sullivan tijekom izvođenja predstave o Petru Panu u Glasgowu.

Pri kraju njihovog nastupa, Sturbl  je nakon što se obratio publici kleknuo i zaprosio glumicu koja se rasplakala kad je shvatila što se događa. Da stvar bude zanimljivija Strubl je glumio Petra Pana, a Sullivan Wendy. 'Wendy' je prihvatila ponudu 'Petra pana'.

Tijekom odmora u Turskoj, Anthony Taylor zaprosio je svoju djevojku Stephanie Walker pod vodom pomoću ploče na kojoj je pisalo 'Hoćeš li se udati za mene'.

Stephanie se od šoka umalo utopila, pišu strani mediji. Naime, maska joj se napunila vodom te se počela gušiti. Na sreću, instruktori ronjenja uspjeli su joj ponovno namjestiti masku. Stephanie je rekla 'da' također uz pomoć ploče koju  joj je pod vodom dao instruktor.

Zanimljivo je da je s obje strane ploče pisalo 'da'. Inače, to je bio prvi put da je ovaj par iz Velike Britanije bio na ronjenju.

Matt Van Vliet iz američke savezne države New Hampshire zaprosio je svoju djevojku Samanthu Labo a pomogla mu je policija, javljaju američki mediji. Da nije bilo policije njihova ljubavna priča četiri godine prije ne bi ni započela.

Naime par se upoznao dok su bili brucoši na Koledžu Colby-Sawye kada su uhićeni pod sumnjom na maloljetničko opijanje. Protiv oboje su odbačene optužbe a kada je Vliet došao na ideju da zaprosi Samanthu obratio se za pomoć policajcu koji ih je uhitio.

Policija je u rujnu zaustavila automobil u kojem su se nalazili Vliet i Labo koji su krenuli na večeru. Vlieta je tražila vozačku i prometnu. U jednom tenutku policajac je Vlietu rekao da postoji nalog za njegovo uhićenje te zatražio da oboje izađu iz automobila.

Dok su mu stavljali lisice na ruke policajac je u tijeku pretrage izvukao kutijicu s prstenom iz njegovog džepa i upitao što je to. Vilet je zatim uzeo kutijicu izvadio prsten došao do Labo kleknuo i zaprosio je. Sve je zabilježila kamera u policijskom automobilu.

Darren Chow iz Kanade zaprosio je svoju djevojku Christine Kou tijekom nastupa hipnotizera i komičara Borisa Cherniaka poznatijeg pod imenom 'The Incredible Boris'.  To se dogodilo tijekom Kanadske nacionalne izložbe (Canadian National Exibition) u kolovozu 2013. a o neobičnoj prosidbi pisali su i kanadski mediji.  Darren je htio svoju djevojku zaprositi na zaista specijalan način te se obratio Borisu Cherniaku da mu pomogne. Cherniak mu je pristao pomoći te je tijekom nastupa tražio dobrovoljca iz publike koji će mu pomoći da dokaže snagu hipnoze. Izabrao je Chowa i i rekao mu da dovede i djevojku. Dok je Darren bio u 'transu', Boris mu je naredio da zaprosi svoju djevojku nakon čega Darren nije mogao izgovoriti riječi. Nakon toga Boris mu je sugerirao da sad može izgovoriti sve riječi te se na pozornici pojavio s natpisima na kojima je pisalo 'Hoćeš li se udati za mene'. Darren je kleknuo i pitao Christine da se uda za njega. Ona je pristala.

Dizajner 3D računalnih igara Robert Fink svoju je djevojku zaprosio upravo putem računalne igre, piše Business Insider u čanku objavljenom krajem prosinca. Fink i njegovi prijatelji stvorili su lažnu video igru pod nazivom 'Knight Man' te nagovorili Finkovu djevojku Angel da je testira. Njezinu reakciju su snimili.

Nakon što u igrici lik viteza s kojim igra Angel završi prvu razinu i spasi princezu, na ekranu se pojavi sudbonosno pitanje.

>> Romantična prosidba na Maksimiru: Volim te, hoćeš li se udati za mene?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije