Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prefino

Zasladite se ukusnim Oreo cheesecakeom od samo tri sastojka i bez pečenja

shutterstock
10.08.2020.
u 07:00

U samo nekoliko minuta imat ćete odličan i ukusan desert.

Tijekom ljeta i visokih temperatura svatko se želi malo ohladiti i zasladiti, ali često nemamo vremena za pečenje omiljenih slastica. No jedna od najlakših stvari koje možemo napraviti od doma je Oreo cheesecake koji se radi od samo tri sastojka. Simply Bakings je objavio odličan recept za ovu slasticu gotovu u svega nekoliko minuta.

Sastojci:

Oreo keksi (16)
225 grama krem sira
Kondenzirano mlijeko

Upute:

Sameljite Oreo kekse te jednu do dvije žlice mljevenih keksa ostavite sa strane za kasniju upotrebu.

U jednoj posudi pomiješajte krem sir i kondenzirano mlijeko. Za slađi cheesecake koristite malo manje od cijelog kondenziranog mlijeka. U smjesu dodajte nekoliko žlica mljevenih keksa koje ste ostavili sa strane i lagano pomiješajte. 

Smjesu stavite u posudu za pečenje torte ili u staklenke, ovisno o preferiranom načinu posluživanja. Na smjesu stavite ostatak keksa te kolač prebacite u hladnjak na 30 minuta.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije