Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi savjet

'Zaljubio sam se u svoju ljubavnicu, ali i dalje ne žalim ostaviti suprugu i djecu'

shutterstock
16.10.2021.
u 22:34

Tvrdi da ih obje voli jednako pa ne zna koga odabrati za daljnju vezu

- Oženjen sam tri godine i imam dvoje male djece. Moja supruga ima 32 godine i divna je supruga i majka. No, moj veliki problem je što sam se zaljubio u drugu ženu na svom radnom mjestu - napisao je jedan muškarac za Mirror.

 Stručnjaci savjetuju: 7 načina kako joj pružiti nezaboravan orgazam!

1/6

Nalaze se u hotelskim sobama i iskreno kaže da je zaljubljen u njih obje, ali ne zna koga odabrati. Ovaj problem sprječava mu da spava tijekom noći i ne zna kako riješiti situaciju pa sada za savjet pita stručnjakinju.

- Možete odustati od ove afere, ali jednostavno ne želite. Sada otkrivate da stvari postaju jako stresne zbog laganja i krivnje. Imate jako puno za izgubiti ako vaša žena sazna za ovu aferu, što će vjerojatno i učiniti ako se nastavi. Mislim da bi vam pomoglo da zaista zamislite kako bi bilo izgubiti svoju divnu ženu i djecu - odgovorila mu je Coleen Nolan.

Četiri načina kako izravnati odjeću bez korištenja pegle!

Komentara 3

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
09:13 17.10.2021.

Po meni, treba da ostavi sve iza sebe i ode na Maldive... sam..

Avatar drug Joža
drug Joža
02:27 17.10.2021.

Čitav život tražiš ljubav svog života i kad je konačno nađeš, šta joj možeš reći? Žao mi je, oženjen sam...klasika

MO
montello
23:03 16.10.2021.

odluči se više voliš nju izhleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije