Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imali su aferu

'Zaljubila sam se u brata svog očuha, ali me obitelj osuđuje jer je oženjen'

shutterstock
04.04.2022.
u 16:30

Ispričala mu je sve o svojim najvećim nesigurnostima, a on ju je slušao i posvetio joj pažnju za kojom je žudjela

– Moja me obitelj izbacila jer sam se zaljubila u brata svog očuha, koji je oženjen i dvostruko stariji od mene. Shrvana sam jer su me potpuno izbacili iz obitelji, iako se i dalje druže s njim – napisala je jedna žena za The Sun.

Njezin otac je preminuo kada je imala dvije godine, a mama se ponovno udala za njezinog očuha kad je imala pet godina. Uvijek se osjećala kao da nemaju puno vremena za nju kada su dobili njezinog brata.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Moj očuh je oduvijek bio blizak sa svojim bratom. Oboje su u kasnim četrdesetima. Njegova kćer je mojih godina i zajedno smo bile u školi. Bile smo najbolje prijateljice. Nikad ga nisam doživljavala kao bilo što osim brata mog očuha. To je bilo sve dok nisam počela raditi u njegovom uredu kada sam imala 20 godina. Nosio bi odijelo i hodao uokolo s autoritetom. Izgledao je moćno i seksi – nastavila je.

Ostajali bi do kasno nakon posla i razgovarali satima. Ispričala mu je sve o svojim nesigurnostima, a on ju je slušao i posvetio joj pažnju za kojom je žudjela. Jedne noći imali su seks.

– Nisam se osjećala prljavo. Osjećala sam se ispravno. Vodili smo ljubav. Bilo je to više od požude, voljela sam ga. Skrivali smo se ovako godinu dana, a on je obećao da će ostaviti ženu. Mrzila sam čuvati našu ljubav u tajnosti. Jednog dana sam pukla i rekla njegovoj kćeri. Bilo je kao da sam ispalila bombu. Ubrzo me cijela obitelj ponižavala i mrzila – ispričala je.

Prije šest mjeseci su je roditelji izbacili iz kuće te od tada živi s prijateljicom i nije ih vidjela. Poslala je mami bezbroj poruka, ali ona ne želi imati ikakav kontakt s njom. Niti njezina najbolja prijateljica ili bivši ljubavnik.

– Koliko god ova situacija bila bolna, barem ste otkrili njegov nedostatak predanosti prije nego što ste se više povezali. Možda biste mogli napisati pismo svojoj mami izlažući sve svoje o tome što se dogodilo i kako se sada osjećate. Možda neće odgovoriti, ali će barem znati kako se osjećate. Mladi ste i imate dovoljno vremena da pronađete nekoga tko je istinski dostupan te tko će vas voljeti i cijeniti – odgovorila joj je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije