Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno djeluje

Zaboravite na nespretno rezanje lubenice: Trik sa zubnim koncem olakšat će vam posao!

Reddit
02.06.2020.
u 11:10

Jedna žena otkrila je na Redditu kako jednostavno možete izrezati lubenicu.

U videu koji je objavljen na Redditu, jedna žena pokazala je kako možete jednostavno izrezati lubenicu s jednim predmetom koji većina ima kod kuće - zubnim koncem!

Pogledajte video:

An easy way to slice watermelon- just be sure the floss isn’t minty! from r/lifehacks

Kako The Sun prenosi, prvo je uzela jednu četvrtinu lubenice, zatim konac kojim je odvojila 'mesnati' dio lubenice od kore. Nakon toga, također koncem, izrezala je manje kriške odnosno trokute koji su idealne veličine za užinu, pogotovo za djecu. 

Korisnici koji su pogledali video oduševljeni su trikom kojim je pokazala da rezanje lubenice ne mora uvijek biti neuredno i nespretno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije