Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vruće ljeto

Zablistajte na plaži u kupaćem kostimu neonske boje i sa šeširom

't-bags1_nnn_ziv_020711'
Foto: ''
1/9
05.07.2011.
u 19:06

Visoke platforme uz vruće hlačice ili jednostavnu koktel-haljinu – nepogrešiva ljetna kombinacija

Da nije nimalo lako spakirati kovčeg za ljetovanje, najbolje znaju žene koje bi najradije sa sobom uzele cijeli svoj ormar! Kako bismo vam olakšali pakiranje, donosimo pregled najpotrebnijih deset stvari bez kojih ove godine ne možete na godišnji odmor! Badić neonske boje, visoke platforme, šešir širokog oboda i sunčane naočale nezaobilazni su na plaži da biste zablistali i bili primijećeni, ali i zaštitili se od sunčevih zraka. U tome pomaže i kaftan koji prikriva sve tjelesne nedostatke, a savršen je izbor i za piće u kafiću uz more. Za lude ljetne tulume i romantične večernje šetnje neka se svakako nađe i bar jedna ljetna haljinica cvjetnog uzorka ili jednostavno – bijela. 

Vruće hlačice, kao i velika torba te otkvačene gumene japanke – odličan su izbor gdje god krenuli. Svaku kombinaciju začinite nakitom, a birajte neobične ogrlice ili velike koktel-prstene šarenih boja. I uživajte!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije