Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Veza s mlađim muškarcem ženu pomlađuje u prosjeku četiri godine

seks
Arhiva VL
27.04.2010.
u 17:00

Žene koje su u vezi s mlađim muškarcem osjećaju se mlađima nego što jesu, pokazuje najnovije istraživanje sveučilišta u Manchesteru.

Veza s mlađim muškarcem iznimno je zdrava za ženu. Žene koje su u vezi s mlađim muškarcem osjećaju se mlađima nego što jesu, pokazuje najnovije istraživanje sveučilišta u Manchesteru koje je ujedno i prva znanstvena potvrda tvrdnje “mlađe je slađe”. Istraživanje je obuhvatilo tisuću žena, a pokazalo je da mlađi partneri pomlađuju za prosječno četiri godine. S mlađima su žene sklonije uživanju u životu, izlascima, aktivnostima i druženju s različitim ljudima.

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mimi1
18:56 28.04.2010.

Dobro, OK, osjećaju se mlađe, ali... gdje nađoše baš 4 godine?!

NE
neni
18:40 05.05.2010.

Kak\' su muški komentari prepoznatljivi. Ono kaj je dozvoljeno vama dozvoljeno je i nama ! Osim toga žena u prosjeku izgleda mlađe od svog vršnjaka. Osim toga kod nas se muškarci s godinama opuste i zapuste. Ajde sada navalite s minusima

BI
bisernica
09:26 28.04.2010.

Definitivno provjereno ! i istinito !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije