Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Već treći put ostavljam partnericu zbog jedne ljubavnice, kako da ostanem vjeran?'

Pixabay
22.03.2022.
u 16:30

Nakon velike svađe, njegova partnerica ga je izbacila van i on se uselio kod druge žene

Dok nisam naletio na jednu djevojku, mislio sam da sam zadovoljan sa svojom partnericom, no kad su nam se nedavno pogledi sreli u prolazu, znao sam da još uvijek želim biti s njom. Već sam dvaput zbog te žene, koja mi je bila i ljubavnia, ostavio djevojku i oba mi je puta oprostila, napisao je jedan muškarac anonimno za The Sun.

Sada je, kaže, ponovno želi ostaviti, ali ne zna kako joj to reći. Ima 44 godine i s partnericom je već 20 godina. Zajedno imaju dvoje djece tinejdžera. Prije tri godine imali su problema. Pa kad je svoju ljubavnicu sreo u lokalnom pubu, osjećao je da je ona prava za bijeg od svađa kod kuće...

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Ono što je počelo kao prijateljstvo brzo se pretvorilo u strastvenu vezu. Kad je moja partnerica to saznala, bilo joj je slomljeno srce. Osjećao sam se loše, prekinuo sam odnose s drugom ženom i pristao sam pokušati ponovno. No, nisam mogao prestati razmišljati o svojoj ljubavnici. Rekla mi je da osjeća isto i počeli smo se sastajati u tajnosti – nastavio je.

Nakon velike svađe partnerica ga je izbacila i on je uselio kod te druge žene. Nakon tri tjedna shvatio je da je napravio veliku pogrešku pa je molio svoju partnericu da se vrati i ona je pristala. To je bilo prije dva mjeseca. Od tada je sve manje više dobro, no ne i u spavaćoj sobi. Zato je, kad je prošlog tjedna ponovno naletio na bivšu, odmah opet poželio biti s njom...

– Vrijeme je da odrastete i da se prestanete ponašati kao dijete kojem je dosadno i koje ne može odlučiti s kojom igračkom se želi igrati. Ne tretirajte svoje partnere kao igračke. Oni su ljudi s osjećajima. Ne možete ih po volji uzimati i ostavljati. Još gore, petljate se u živote svoje djece. To bi moglo imati ozbiljne posljedice na njihov razvoj i na vaš odnos s njima. Ako niste zadovoljni svojom vezom, razmislite o prekidu. Ali ako želite da stvari funkcioniraju, uklonite bivšu iz svog života i poradite na seksu s partnericom – odgovorila mu je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:35 23.03.2022.

Za tebe nisu veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije