Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop

Vagama u 2021. godini nakon teškog razdoblja dolazi ljepši poslovni period

shutterstock
10.12.2020.
u 11:29

Ne odgađajte već se odmah prihvatite posla.

Iščekivanjem nove godine pojavljuje se i ispitivanje kako će ona izgledati. Hoće li nam poslovni i ljubavni životi biti dobri? Kakvog ćemo biti zdravlja? Odgovore na ova pitanja zna astrologinja Anđelka Subašić, a znak za koji ih je otkrila je Vaga.

Vagama u 2021. godini nakon teškog razdoblja dolazi ljepši poslovni period:

POSAO – nakon teškog razdoblja dolazi lakši i ljepši poslovni period. Nove prilike, lijepe promjene, ugodniji međuljudski odnosi, kreativni radni zadaci – zar nije to dovoljno za vaš poslovni optimizam. Najvažnije je da vi budete aktivni u traženju posla ako ga nemate, u prihvaćanju ponuda kada se dogode, da napravite sve što je potrebno kako biste pokrenuli vašu kreativnost, naučili dodatne vještine, savladali sve tehničke novitete potrebne u današnjoj stvarnosti. Ako imate privatni posao tada promijenite vašu ponudu i radne navike.

LJUBAV – bez ljubavi se ne uživa u životu i sve ostalo nema potpuni smisao. Oženjene Vage proživjeti će lijepe trenutke sa svojom djecom, a oni parovi koji još nemaju dijete u 2021 će ugostiti prvu rodu. Roditelji će postati u većem broju Vage rođene 23.9-3.10. Slobodne Vagice će imati barem dvije veze u godini dana, a potom će odlučiti hoće li se ozbiljnije vezati ili će nastaviti svoju potragu za onom/onim pravim. U svakom slučaju neće nikome biti dosadno, pa dok traje traje.

ZDRAVLJE – čini se da morate malo sanirati vaše greške u prehrani i u odnosu prema zdravlju. Nije potrebna teška disciplina, ali red morate uvesti. Ne odgađajte već se odmah prihvatite posla.

Ovo su dva najpesimističnija horoskopska znaka. Pogađate o kome je riječ?

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije