Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stare metode

Uz ovaj šoping trik više nećete imati pun ormar, a ništa za odjenuti

šoping
Thinkstock
01.04.2014.
u 15:00

Pa neka bude kao što je i u ljubavi – bacajmo se u zagrljaje onome što nam se istinski sviđa

Svakoj ženi dogodi se spontana kupnja. Većinom se tih šoping izleta ponosi samo ako joj netko udijeli kompliment kako bi onda ona mogla iskoristiti taj povod i uzvratiti riječima:,,Vidjela sam je u izlogu, uletjela sam unutra i uzela je“.

Međutim, kupovine koje obavljamo iz srca puno su drugačije. Drugačije je kada nosiš neku stvar za koju svaki put kada je nosiš pomisliš: ‘Koliko sam dugo žudjela da to kupim’. Takve stvari nosiš s većim ponosom, a da ne pričamo kada za to još dobivaš i komplimente.

Pa neka bude kao što je i u ljubavi – bacajmo se u zagrljaje onome što nam se istinski sviđa i to nemojte miješati s uzbuđenjem tipa ‘Prolazila sam svaki dan pokraj izloga, tako da sam je jutros jednostavno kupila’.

>>Ovo su odjevni predmeti koje obavezno morate imati!

>>Posao iz snova: Obilazi modne revije, slika se u odjeći i zaradi do 5000 eura mjesečno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije