Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz BIPA marke, briga o sebi i cijeloj obitelji mnogo je lakša

BIPA
Foto: BIPA
1/3
29.05.2024.
u 10:50

BIPA je dodatno proširila asortiman proizvoda vlastite marke kako bi zadovoljila sve vaše potrebe!

Današnji užurbani tempo života često izgleda kao dugi popis zadataka koje morate odraditi u vrlo kratkom vremenu. Poslovne i obiteljske obveze često nam ne daju dovoljno vremena da se posvetimo sebi i nagradimo za sav trud koji ulažemo tijekom dana. Između svih obaveza, odlazak u kupovinu za njegu sebe i cijele obitelji ponekad se može činiti nemogućom misijom, stoga je vrlo važno imati mjesto gdje ćete nadohvat ruke pronaći sve što vam treba.

Zato je BIPA proširila asortiman proizvoda vlastite marke koji pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete, a kreirani su kako bi vam olakšali svakodnevnu rutinu dok brinete o sebi, svojim najmilijima i svom domu. U BIPI sada možete pronaći 14 brendova s više od 1.100 provjerenih i kvalitetnih proizvoda koji su kreirani prema visokim standardnima kvalitete, s učinkovitim formulama i praktičnim pakiranjima. Proizvodi nisu testirani na životinjama, a većina ih je veganskog porijekla.

Za vas smo izdvojili linije BI Care, BI Good i Look by BIPA proizvoda, bilo da se želite uljepšati, njegovati svoje tijelo od glave do pete ili pretvoriti svoj dom u malu oazu mirisa i čistoće.

BI GOOD prema sebi i svijetu oko sebe

Danas se sve više okrećemo proizvodima koji su eco friendly i prirodnih sastava. BI GOOD robna je marka koja je dobra za vas i za cijeli svijet. Prirodna kozmetika za njegu tijela i kućanski proizvodi nose certificirane oznake i nisu štetni za okoliš, a pakiranja su napravljena od biorazgradivih materijala.

Foto: BIPA

BI CARE i uživaj cijelim tijelom

U suradnji sa stručnjacima, BIPA je kreirala proizvode za svakodnevnu njegu tijela od glave do pete! Proizvodi nisu testirani na životinjama, veganskog su porijekla, a pakiranja ne sadrže tvrdu mikroplastiku. Isprobajte BI CARE proizvode koji su osmišljeni u skladu s najrazličitijim potrebama za nju i njega, te za svaki tip kože.

Foto: BIPA

 

Osiguraj si besprijekorni LOOK BY BIPA

BIPA pazi na svaki detalj kako bi vaša kozmetička torbica bila potpuna, a lookovi uvijek besprijekorni. LOOK BY BIPA linija proizvoda spaja beauty trendove i visokokvalitetne formule uz koje ćete blistati posebnim sjajem i zato požurite u BIPU gdje vas čeka široka paleta dekorativne kozmetike, lakova za nokte i stylish modnih dodataka.

Foto: BIPA

Kada se okružite onima na koje možete računati, život je mnogo lakši. Svratite u najbližu poslovnicu BIPE već danas i zaronite u svijet BIPA marki koji vašu svakodnevnu rutinu čine kvalitetnom, potpunom i povoljnom. Više informacija o ponudi BIPA marke pronađite na linku: https://www.bipa.hr/bipa-marke

 

Vidimo se u BIPI!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije