Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dala mu je previše šansi...

'Upoznala sam super muškarca i sve je bilo savršeno dok nije napravio ovo...'

Shuttershock
08.03.2022.
u 12:20

Imao je besramne zahtjeve i ponašao se čudno.

Spojevi mogu biti odlični, a mogu biti i takvi da poželite nikada više ne otići na jedan. Treća opcija je da sve krene odlično, a onda se u samo nekoliko sekundi pretvori u noćnu moru.

Baš to dogodilo je korisnici TikToka @arieslips420. Ova 37-godišnjakinja otišla je na spoj s muškarcem s kojim se dopisivala sedam mjeseci.

Sve je bilo odlično, skuhao je večeru, lijepo su razgovarali, šalili se…

Onda je on prvo rekao da mora pospremiti kuhinju. To ju nije zasmetalo, ali proveo je puna dva sata u čišćenju. Ona je već zaspala na kauču, a kada se probudila on je i dalje čistio. 

@arieslips420 Nobody warned me about it I might not never again #datingstorytime #datinghorrorstory #plentyoffishmyass ♬ original sound - arieslips420

Kako prenosi The Sun, cijela noć prošla je u njegovom čišćenju i njezinom čekanju da završi. “Zamolio me i da ne češljam kosu kako ne bi morao skupljati moje dlake, a onda sam shvatila da je zaista vrijeme da idem doma. Predložila sam da se drugi put nađemo na doručku.”

Pristao je, stigli su u restoran, a onda je napravio scenu prilikom naručivanja hrane. Naime, ona je htjela dodatni luk i papriku uz pomfrit, a njega je to razljutilo.

Otišli su još u trgovinu jer je trebao kupiti nekoliko stvari, a onda ju je na blagajni besramno tražio da plati njegove namirnice.

Rekla mu je da ne može platiti, otišli su kući i nisu se više nikada vidjeli.

“Provela si noć kod stranca kojeg znaš samo s interneta, što si očekivala”, komentirala je jedna osoba, a drugi nisu mogli sakriti šok zbog njegovog ponašanja.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
13:46 08.03.2022.

Osoba koja prvi dan poznanstva prenoći kod frajera očekuje da se njoj plati "usluga", a ne da ona financira.

MO
montello
13:49 08.03.2022.

Tko bi ga trpio dobro je postupila .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije