Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban prohtjev

Unajmila je kućicu za odmor, a kada je stigla dočekala ju je neobična poruka: Vlasnik imao molbu

shutterstock
30.04.2022.
u 17:02

Vlasnik im je, iako zna kakav im je raspored, na kuhinjskom stolu ostavio poruku u kojoj ih traži da obavljaju jednu stvar u kući.

Ponekad i iznajmljivači smještaja imaju posebne prohtjeve, a prohtjev jednog takvog iznajmljivača kuće za odmor iznenadio je ženu koja je priču podijelila na portalu Mumsnet.

- Nedavno smo moj suprug i ja za nas dvoje i dvoje djece na tjedan dana preko Airbnba unajmili malu kućicu za odmor van grada. Vlasnik živi u kućici pored, a u blizini ima i konje - napisala je.

Objasnila je da njena obitelj kućicu koristi samo za prespavati, a svako jutro odlaze na izlet i nema ih cijeli dan, ali vlasnik im je, iako zna kakav im je raspored, na kuhinjskom stolu ostavio poruku u kojoj ih traži da dvaput dnevno zaliju deset velikih visećih tegli s biljkama, za što trebaju koristiti crijevo za vodu koje se dovlači iz garaže... 

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Jesam li nerazumna što sam je pristojno odbila jer u to vrijeme tu ni ne boravimo - pitala je na portalu i dodala da čovjek ionako dvaput dnevno dođe nahraniti konje. 

- Ovdje sam na odmoru, svake večeri čak i jedemo vani da se odmorim od kućanskih poslova i od proteklih 18 mjeseci, stvarno mi je glupo prilagođavati raspored tuđim biljkama, jedva svoje doma zalijem - napisala je, a većina se korisnica Mumsneta složila da je zahtjev nerazuman.

- Ja bih joj zalila biljke, ali bi provjerila koliko to naplaćuje lokalni vrtlar, pa bih joj odbila od cijene smještaja - našalila se jedna mama u komentarima, prenosi Mirror.

Tommy (3) zaljubljen je u traktore: "Prvi put se u njemu vozio kad je bio star samo dva dana, a svako jutro obilazi kokoši i krave! Obožava životinje"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije