Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć mladima - Glumac u humanitarnoj akciji

Umjesto sa suprugom, Mario Valentić proveo dan s drugom ženom

mario valentić
15.02.2010.
u 16:19

Glumac je sudjelovao u akciji Blankovi anđeli koja je na internetskoj dražbi iznajmljivala poznate osobe na dva sata. Mario je tako od početne cijene od 100 kuna došao do 280 kuna.

Mario Valentić odlučio je nesebično ponuditi svoje vrijeme na Valentinovo i, umjesto večere sa suprugom Mirnom, pomoći fondu za debitantske filmove mladih autora. Naime, glumac je sudjelovao u akciji Blankovi anđeli koja je na internetskoj dražbi iznajmljivala poznate osobe na dva sata. Mario je tako od početne cijene od 100 kuna došao do 280 kuna, a unajmila ga je, otkriva, simpatična i vrlo ozbiljna mlada djevojka.

– Proveo sam ugodno poslijepodne s njom i zaista sam se zabavio. Već nakon pet minuta činilo se kao da se poznajemo jako dugo, čak smo razgovarali na engleskom jer ona namjerava studirati strane jezike – priznao je Mario koji je dio Valentinova ipak proveo sa suprugom.

– Imali smo mirniji, fini nedjeljni ručak, a taj dan ionako ne obilježavamo posebno – rekao je glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije